Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Afgelastingen en tijdswijzigingen Keuken Kampioen Divisie

KNVB Media
KNVB Media
10 februari, 17:30

De Keuken Kampioen Divisie kent vrijdag 12 februari en zaterdag 3 februari twee afgelastingen en vier wedstrijdwijzigingen. - Foto: KNVB Media

De Keuken Kampioen Divisie kent vrijdag 12 februari en zaterdag 13 februari twee afgelastingen en vier wedstrijdwijzigingen. De wedstrijden Almere City – FC Volendam en Jong PSV – Helmond Sport gaan niet door omdat de velden door de sneeuw en vorst van afgelopen dagen onbespeelbaar zijn. Op korte termijn wordt voor deze wedstrijd een nieuwe datum ingepland.

De wedstrijden NAC Breda – FC Eindhoven en Jong AZ – Jong FC Utrecht van vrijdag 12 februari worden vervroegd. Ook De Graafschap – MVV en Go Ahead Eagles – Telstar van zaterdag 13 februari krijgen een ander tijdstip. Voor het duel Go Ahead Eagles – Telstar wordt bovendien uitgeweken naar het stadion van Heracles Almelo, omdat het veld in de Adelaarshorst onbespeelbaar is.

.Normaal gesproken wordt bij een verwachte gevoelstemperatuur van -15 graden of lager gekeken of wedstrijden doorgang kunnen vinden of de aanvangstijden aangepast kunnen worden. Omdat de mogelijkheid er is dat de gevoelstemperatuur de -15 graden in sommige gevallen gaat benaderen, vangen de wedstrijden eerder aan.

Eventuele afgelastingen of tijdswijzigingen in de Keuken Kampioen Divisie voor zondag 14 februari, maandag 15 februari en dinsdag 16 februari worden uiterlijk een dag van tevoren gecommuniceerd op basis van de weersverwachtingen en de gesteldheid van de velden.

Wijzigingen

WedstrijdenDatumOude aanvangstijdNieuwe aanvangstijd
NAC Breda - FC Eindhovenvr. 12 februari21.00 uur16.30 uur
Jong AZ - Jong FC Utrechtvr. 12 februari18.45 uur16.30 uur
De Graafschap - MVVza. 13 februari14.00 uur14.15 uur
Go Ahead Eagles - Telstar*za. 13 februari16.30 uur12.00 uur

* Wordt gespeeld in het stadion van Heracles Almelo.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen