Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Tissoudali beste speler derde periode Jupiler League

KNVB Media
KNVB Media
26 februari 2016, 11:51

Foto: KNVB Media

Tarik Tissoudali is uitgeroepen tot beste speler van de derde periode in de Jupiler League. De aanvaller van Telstar ontvangt vrijdag voorafgaand aan FC Eindhoven – Telstar een Bronzen Stier.

Periodekampioen FC Eindhoven krijgt twee Bronzen Stieren uitgereikt, coach Mitchell van der Gaag ontvangt de prijs voor beste trainer en Jinty Caenepeel is beste talent van de periode. Ralf Seuntjens (VVV-Venlo) wint voor de tweede keer dit seizoen de prijs voor topscorer van de periode.

Tissoudali (22) geldt dit seizoen als de revelatie van Telstar. Mede door zijn 13 treffers zijn De Witte Leeuwen volop in de race voor het behalen van de Jupiler Play-Offs. Hij werd zowel door de aanvoerders en trainers in de Jupiler League als het publiek verkozen tot beste speler van de afgelopen periode.

Daarmee liet hij Seuntjens, Paco van Moorsel (Sparta Rotterdam) en Jinty Caenepeel (FC Eindhoven) achter zich.

De winnaars van de Bronzen Stieren in de categorieën beste speler, beste talent en beste trainer per periode zijn automatisch genomineerd voor een Gouden Stier. Deze hoofdprijzen worden aan het einde van het seizoen uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gouden Stier gala van de Jupiler League. De topscorer ontvangt automatisch een Gouden Stier.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen