Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Duel Johan Cruijff schaal terug op FOX

KNVB Media
KNVB Media
5 juli 2018, 16:42

Het duel om de Johan Cruijff - schaal zal dit jaar weer worden uitgezonden door FOX. - Foto: KNVB Media

De Johan Cruijff Schaal keert terug op FOX. Het duel tussen landskampioen PSV en KNVB-bekerwinnaar Feyenoord in Eindhoven is zaterdag 4 augustus om 18.00 uur te zien op FOX, gewoon gratis op kanaal 11 (o.a. Ziggo, Canal Digitaal, Caiway, Tele2) of 14 (o.a. KPN).

In 2014 en 2015 was de traditionele openingswedstrijd van het voetbalseizoen ook al te zien op FOX. De uitzending van de Johan Cruijff Schaal wordt verzorgd door de collega’s van FOX Sports en uiteraard is het duel - evenals voorgaande jaren - ook rechtstreeks te volgen op FOX Sports 1.

PSV - Feyenoord

Feyenoord won vorig jaar de vernieuwde Johan Cruijff Schaal, door als landskampioen na verlenging en strafschoppen bekerwinnaar Vitesse te verslaan. Zaterdag 4 augustus hebben de Rotterdammers de kans om de trofee voor de vierde keer mee naar huis te nemen. Dan moet er in Eindhoven wel eerst gewonnen worden van landskampioen PSV, dat de schaal elf keer won. Geen club deed dat vaker. De laatste keer was in 2016. Ook toen was Feyenoord de tegenstander.

DatumTijdWedstrijdPlaats
4 augustus 201818.00PSV - FeyenoordEindhoven

Contactinformatie KNVB Campus

Kom alles te weten over een bezoek aan de KNVB Campus

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen