Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Seizoensopening Eredivisie Vrouwen in Olympisch Stadion

KNVB Media
KNVB Media
27 augustus 2017, 15:30

Achilles'29 en vv Alkmaar (voorheen Telstar) beginnen aan een nieuw seizoen in de Eredivisie Vrouwen. - Foto: KNVB Media

De officiële aftrap van de Eredivisie Vrouwen seizoen 2017/'18 vindt plaats op zaterdag 2 september in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Tijdens de La League All-Star Match & Girls Finals zullen alle negen Eredivisieclubs zich met hun voltallige selectie officieel voorstellen aan pers en publiek.

De voorbereidingen voor de seizoensopening werden afgelopen donderdag afgerond door vertegenwoordigers van alle clubs uit de Eredivisie Vrouwen. Naast de officiële presentatie zijn er volop andere (voetbal)activiteiten om aan deel te nemen of te aanschouwen. Verder zullen de tien gouden Leeuwinnen uit de Eredivisie die actief waren op het historische EK afgelopen zomer, te bewonderen zijn met hun gewonnen beker.

"Mooiere start niet denkbaar"

Frank Kolsteeg, Commercieel Marketing Directeur van de CEV (Coöperatie Eredivisie Vrouwenvoetbal): “Heel bijzonder dat we het grandioze EK-succes zo kunnen doortrekken naar een gezamenlijke seizoensopening met alle Eredivisieclubs en -speelsters. Een mooiere start van het vrouwenvoetbalseizoen lijkt mij niet denkbaar voor de fans”.

Programma 2 september Programma 2 september Lees hier meer over het programma.

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen