Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Overschrijvingen met dispensatie mogelijk tot en met 6 maart

KNVB Media
KNVB Media
10 februari 2020, 11:55

De aanvraag voor een dispensatie-overschrijving en de documenten ter onderbouwing moeten uiterlijk 6 maart 2020 23.59 uur via Sportlink Club zijn ingediend. - Foto: KNVB Media

De dispensatie-overschrijvingen (categorie A, B naar A, categorie B) kunnen tot en met vrijdag 6 maart 2020 23.59 uur via Sportlink Club worden ingediend. Ook de bijbehorende dispensatiedocumenten kunnen hier geüpload worden.

Alle overschrijvingsverzoeken voor categorie A en/of B die de KNVB bereiken na 6 maart 2020 23.59 uur worden gezien als een verzoek tot overschrijving voor het seizoen 2020/’21.

Voor alle spelers die nog wedstrijden spelen na 6 maart 2020 en een overschrijving aanvragen voor het nieuwe seizoen, geldt dat de te verlaten vereniging bij de aanvraag van overschrijving de speler nog niet mag afmelden. De afmelding kan pas plaatsvinden na de laatst gespeelde wedstrijd van dit seizoen.

Nationale overschrijvingen Nationale overschrijvingen Bekijk alle informatie en antwoorden op veelgestelde vragen over nationale overschrijvingen op KNVB Assist.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen