Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Herinnering: overschrijvingen met dispensatie mogelijk tot en met 1 maart

KNVB Media
KNVB Media
28 februari 2024, 9:00

De aanvraag voor een dispensatie-overschrijving en de documenten ter onderbouwing moeten uiterlijk 1 maart 2024 23.59 uur via Sportlink Club zijn ingediend. - Foto: KNVB Media

Verzoeken tot overschrijving voor categorie B of voor categorie A (dispensatieverzoeken) kunnen tot en met vrijdag 1 maart 2024 23.59 uur via Sportlink Club worden ingediend. Ook de bijbehorende dispensatiedocumenten kunnen hier geüpload worden.

Alle overschrijvingsverzoeken voor categorie A en/of B die de KNVB bereiken na 1 maart 2024 23.59 uur worden gezien als een verzoek tot overschrijving voor het seizoen 2024/'25. 

Voor pupillen die kunnen worden ingedeeld in de JO12 en lager (categorie B) kan na 1 maart 2024 nog wel een verzoek tot overschrijving worden ingediend. Deze verzoeken worden gedurende het gehele jaar verleend.

Voor alle spelers die nog wedstrijden spelen na 1 maart 2024 en een overschrijving aanvragen voor het nieuwe seizoen, geldt dat de te verlaten vereniging bij de aanvraag van de overschrijving de speler niet mag afmelden. De afmelding gebeurt automatisch door Sportlink op het moment van overschrijven.

Nationale overschrijvingen

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen