Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Oefeningen en trainingen RINUS nu overzichtelijk te printen

KNVB Media
KNVB Media
28 maart 2019, 13:38

Vanaf heden is het mogelijk om alle oefeningen en trainingen te printen op één overzichtelijk A4’tje. - Foto: KNVB Media

Natuurlijk zijn alle oefeningen en trainingen binnen RINUS altijd en overal te raadplegen via de app op je smartphone of via desktop. Desondanks hebben trainers aangegeven behoefte te hebben aan een papieren versie van hun oefeningen en trainingen.

De KNVB is met die wens aan de slag gegaan. Vanaf heden is het mogelijk om alle oefeningen en trainingen te printen op één overzichtelijk A4’tje. Met een klik op de printbutton beschik je over een hardcopy versie van de geselecteerde oefening of training. In één oogopslag zie je de bedoeling van de oefening, welke materialen je ervoor nodig hebt en hoe de organisatie eruit ziet. Ervaar het gemak van deze nieuwe tool.

Rinus oefeningen Rinus oefeningen Ga direct aan de slag met de oefeningen op Rinus en ervaar onze nieuwe printfunctie. Rinus trainingen Rinus trainingen Ga direct aan de slag met de trainingen op Rinus en ervaar onze nieuwe printfunctie.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen