Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Meld je aan voor de Streetfutsal Championships

KNVB Media
KNVB Media
24 september, 16:00

Meld je nu aan voor de Straatfutsal Championships - Foto:

Droom jij al jaren van het spelen van wedstrijden op grote podiums? Pak dan je kans en doe mee aan de Street Futsal Championships en strijd in een competitie met 32 teams om een plek in de finales tijdens UEFA Futsal Euro 2022. Schrijf je nu in voor de voorrondes in Amsterdam of in Groningen en wie weet strijd jij straks onder de vleugels van de sterren in het futsal.

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober worden de voorrondes gespeeld voor jongens en meiden onder 15 tijdens de Urban Sportsweek in de Centrale Markthal in Amsterdam, en op maandag 27 en dinsdag 28 december in Sporthal Europapark in Groningen. De voorrondes bestaan uit twee onderdelen: 5 vs. 5 en King Of The Court, waar er 3 vs. 3 wordt gespeeld.

Er wordt gespeeld in poules van 8 teams, in de ochtend nemen de meidenteams het tegen elkaar op en in de middag en avond de jongens. Er worden in totaal 4 poules voor jongens en 4 poules voor meiden georganiseerd, er 16 plekken beschikbaar zijn voor de finales van het toernooi. Aan het einde van de dag worden de punten van beide onderdelen bij elkaar opgeteld, de nummers 1 en 2 van de poules stromen door naar de finales tijdens UEFA Futsal Euro 2022.  

Schrijf je nu in met je team en strijd voor die felbegeerde finaleplaats en wie weet wordt jouw team gekroond tot UEFA EURO Street Futsal Champions!

De winnaars nemen het op tegen de Street Captains van FC Straat, het straatvoetbalteam van niemand minder dan Soufiane Touzani! Zien we jou daar? Meld je dan nu aan!

Streetfutsal Championships Streetfutsal Championships Meld je aan voor de voorrondes van de Streetfutsal Championships in Amsterdam & Groningen

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen