Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kaartverkoop KNVB Bekerfinales zaalvoetbal van start

KNVB Media
KNVB Media
10 maart 2020, 13:46

Vorig jaar won FC Eindhoven de KNVB Bekerfinale bij de mannen door Groene Ster te verslaan. - Foto: KNVB

De KNVB Bekerfinales zaalvoetbal vinden vrijdag 10 april plaats in het Topsportcentrum Rotterdam. Bij de mannen strijden Hovocubo en BE'79 om de cup, de vrouwenfinale gaat tussen Drachtster Boys/HR Piping en TPP/Feyenoord Futsal. De online kaartverkoop is inmiddels gestart.

Kaarten voor beide finales zijn uitsluitend online via KNVB.nl te verkrijgen. Een entreeticket biedt toegang tot beide finalewedstrijden.

Kaartverkoop Kaartverkoop Koop hier jouw ticket voor de KNVB Bekerfinales op vrijdag 10 april in Rotterdam.

Mannenfinale

Wie verovert de KNVB Beker zaalvoetbal?

Het KNVB Bekertoernooi bij de mannen leverde op weg naar de finale een aantal daverende verrassingen op. Daar was voornamelijk BE'79 verantwoordelijk voor. Het team uit Berkel-Enschot, die uitkomt in de Eerste Divisie, knikkerde met Groene Ster en White Stones liefst twee Eredivisieploegen uit het toernooi. Ook waren de mannen van trainer-coach John Adriaanse op weg naar de finale te sterk voor Zeemacht en zvv Ede.

Daarmee heeft BE'79 voor een regelrechte primeur gezorgd, want het is voor het eerst in de geschiedenis dat er een team uit de Eerste Divisie in de KNVB Bekerfinale staat. Daar wacht op 10 april regerend landskampioen en drievoudig Bekerwinnaar Hovocubo. De Hoornse topclub, momenteel ook koploper in de Eredivisie, won de nationale beker eerder in 1982, 2013 en 2018.

Vrouwenfinale

TPP/Feyenoord Futsal won in september al de Supercup en gaat nu op voor de tweede prijs van het seizoen.

Ook bij de vrouwen vinden we de huidige landskampioen terug in de finale. TPP/Feyenoord Futsal veroverde aan het begin van het seizoen ook de Supercup en maakt nu opnieuw kans een hoofdprijs in de wacht te slepen. De Rotterdamse vrouwen spelen op bekend terrein, aangezien het Topsportcentrum hun thuishal is.

De finale tegen Drachtster Boys/HR Piping belooft een spannende clash te worden. De Friese ploeg is de huidige koploper van de Eredivisie, TPP/Feyenoord Futsal bezet de derde plaats. In de competitie wonnen beide ploegen hun onderlinge thuisduel. In Drachten werd het vorige maand een 3-2 zege voor het team van coach Symen Hoekstra, terwijl eerder in oktober de equipe van Sharon van Zadelhoff met 4-1 als sterkste uit de strijd kwam.

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen