Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Loting kwartfinale KNVB Beker zaalvoetbal levert mooie affiches op

KNVB Media
KNVB Media
2 december 2018, 8:42

Hovocubo treft in eigen huis Zeemacht in de kwartfinale van de KNVB Beker. - Foto: KNVB Media

Internationals Arte Bruere (GSVF Drs Vijfje), Bianca Troost (TPP), Saïd Bouzambou (Groene Ster) en Oualid Saadouni (FC Eindhoven) hebben zaterdagavond de loting voor de kwartfinale van de KNVB Beker zaalvoetbal verricht. Alle wedstrijden staan gepland op vrijdag 11 januari 2019.

Vrouwen

Exstudiantes Zwolle - GSVF Drs, Vijfje
Bianca Troost toverde als eerste het team van Exstudiantes Zwolle uit de kokers. Arte Bruere trok vervolgens haar eigen team als tegenstander. Drs Vijfje schakelde in de vorige ronde bekerwinnaar KTP Nieuw Roden na strafschoppen uit.

Avanti/Ontdekhetwad.nl - Drachtster Boys/HR Piping
In de kwartfinale een heuse Friese derby tussen de teams van Avanti en Drachtster Boys.

TPP - Os Lusitanos
Rotterdam kan zich opmaken op een avondje topzaalvvoetbal. Naast de vrouwen (tegenstander Os lusitanos) spelen ook de mannen van TPP thuis. Strafschoppen tegen Reiger Boys waren voor de meiden van coach Van Zadelhof nodig om de kwartfinale te bereiken.

KTP Nieuw Roden (VR2) - Team Alkmaa/Sportstars
Het tweede team van KTP Nieuw Roden (uitkomend in de hoofdklasse van district Noord) wist in tegenstelling tot het eerste team wel de kwartfinale te bereiken en treft in deze ronde het team van coach Timmers Team Alkmaar/Sportstars.

De volledige loting van de kwartfinale KNVB Beker zaalvoetbal.

Mannen

Futsal Feyenoord - Groene Ster
In Sittard, waar deze week zowel de mannen als de vrouwen van Oranje in actie komen, kwam Futsal Feyenoord als eerste uit de koker. De Rotterdammers ontvangen Groene Ster Vlissingen. Vrijdagavond had Feyenoord Futsal alle moeite met Texel ’94. Pas na strafschoppen won de Eredivisieploeg. Groene Ster had een gemakkelijker avondje. Ze versloegen de reserves van ZVG/ Cagemax met 9-3.

Hovocubo - Zeemacht
Hovocubo mag opnieuw thuis optreden en mag ook deze loting niet klagen met een op papier mindere tegenstander. De titelverdediger zette vrijdag een monsterscore neer. Eerste Divisionist OS Lusitanos werd met 18-4 opgerold. Zeemacht versloeg Leekster Eagles.

FC Eindhoven - Tigers Roermond
Ook FC Eindhoven en Tigers Roermond gaan strijden om een plek in de halve finale. De Eindhovenaren schakelden maandag na een gelijke stand bij rust Futsal Winsum uit. Tigers Roermond kwam goed weg in de slotfase tegen ZVV Ede en won na een 4-4 gelijkspel na strafschoppen.

ASV Lebo - Futsal Apeldoorn
Ook het laatste duel is er één tussen twee teams uit de Eredivisie. ASV Lebo, dat in de kwartfinale te sterk was voor FCK De Hommel, ontvangt Futsal Apeldoorn. De Apeldoorners wonnen de kwartfinale vrijdag nipt in Volendam.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen