Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zwaluwen Jeugd Actie krijgt van de jarige BAV een cheque van 2500 euro

KNVB Media
KNVB Media
29 september, 8:56

Ben van Olffen (rechts) overhandigde namens de BAV een cheque van 2500 euro aan Rein van Veen van de Zwaluwen Jeugd Actie. - Foto: KNVB Media

De Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) heeft, middels voorzitter Ben van Olffen, zaterdag 25 september een cheque ter waarde van 2500 euro geschonken aan de Zwaluwen Jeugd Actie. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Rein van Veen, voorzitter van ANVV ‘De Zwaluwen’ gaf aan dat het bedrag gebruikt gaat worden om één of meerdere voetbalverenigingen te ondersteunen bij initiatieven voor passend voetbal.

De Zwaluwen Jeugd Actie wil dat iedereen kan genieten van voetbal en het verenigingsleven. Ook kinderen met een beperking. Daar zetten zij zich met ziel en zaligheid voor in. Er zijn tal van acties gehouden, de bekendste is ongetwijfeld het KNVB Zwaluwen Jeugd Bekertoernooi, waar bijna 600.000 jeugdspelers aan deelnemen. Zij komen hiermee in actie voor hun leeftijdsgenootjes met een beperking.

Zwaluwen Jeugd Actie Zwaluwen Jeugd Actie Meer over de Zwaluwen Jeugd Actie.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen