Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zion Promes wint KPN Moment van het Jaar

KNVB Media
KNVB Media
5 juni 2019, 16:35

Het doelpunt van Zion Promes werd het best beoordeeld door bezoekers van de Facebookpagina van Voetbal.nl. - Foto: KNVB Media

Zion Promes mag zich winnaar van het KPN Moment van het Jaar noemen. De fraaie omhaal van de speler van sv HTC Zwolle JO11-1 bleek de favoriet van veel bezoekers van de Facebookpagina van Voetbal.nl.

De treffer van het jonge talent doet denken aan de omhaal waarmee Marco van Basten ooit namens Ajax scoorde tegen FC Den Bosch. Na een hoekschop vanaf de linkerflank bedacht Promes zich geen moment. Met een uitstekende getimede omhaal verschalkte hij de doelman van de tegenpartij. Het doelpunt is hieronder te zien.

Traditioneel kiest Voetbal.nl aan het einde van het seizoen het Moment van het Jaar uit de vele pareltjes van de Hollandse amateurvelden. Daarbij werd het dit seizoen geholpen door bondscoach Ronald Koeman en zijn assistent Dwight Lodeweges. Zij maakten een shortlist van de vijf mooiste momenten van het afgelopen seizoen.

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen