Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Mooie Maandag: Gebroken neus bij enthousiast juichen

KNVB Media
KNVB Media
4 maart 2019, 15:03

In Mooie Maandag besteden we aandacht aan de meest opvallende zaken uit het amateurvoetbal. - Foto: KNVB Media

Wekelijks worden er duizenden amateurwedstrijden gespeeld op de Nederlandse velden. In Mooie Maandag besteden we aandacht aan de meest opvallende zaken uit het amateurvoetbal.

Enthousiast kwam Emiel Jans op Wouter Peeters Weem af rennen, nadat hij vorig weekeinde voor Hapse Boys voor de 1-1 tegen Achilles Reek had gezorgd. De feeststemming sloeg snel om bij laatstgenoemde. Een confrontatie met Jans’ elleboog zorgde voor een gebroken neus. Peeters Weem: “Het bloedde meteen enorm en in het begin was ik duizelig. Ik lag ook minutenlang op de grond”, zei hij tegen De Gelderlander.  

Even was er de vrees dat hij zijn wintersport misliep, maar dat viel mee. Afgelopen woensdag werd zijn neus recht gezet en niet veel later vertrok hij naar Oostenrijk. Wel moet de pechvogel van de dokter zich inhouden tijdens de après-ski en zorgen dat hij niet op zijn neus valt. 

Alaaf… oeps! 

Een groot deel van Nederland geniet deze dagen van het carnaval. Zo ook de Prins Carnaval in onderstaand filmpje. Het is te hopen dat zijn capaciteiten als Prins wat beter zijn dan op het voetballende vlak. 

Oliebollencup tijdens carnaval 

Carnavalsweekend. Een van de weinige weekenden waarop de sportparken van amateurclubs in het zuiden van het land compleet zijn uitgestorven. Behalve in het West-Brabantse Zundert. Daar moet je voor een goed feestje vandaag bij vv Moerse Boys zijn. Voor de strijd om de Oliebollencup 2019.

Carnaval? Moerse Boys viert feest met de Oliebollencup Carnaval? Moerse Boys viert feest met de Oliebollencup Lees hier het hele verhaal.

FC RDC origineel

FC RDC zag elk jaar het aantal vrijwilligers teruglopen. Met een originele campagne binnen de Deventer club is nu bij iedereen weer het besef terug dat de vereniging alleen door vele handen kan worden gedragen. Jeugdspeler Lukas is het gezicht van de actie.

FC RDC werft vrijwilligers met origineel filmpje FC RDC werft vrijwilligers met origineel filmpje Lees hier het hele verhaal.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen