Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Mooie Maandag: Droomzondag met hattrick voor Julian (15)

KNVB Media
KNVB Media
1 oktober 2018, 14:00

In Mooie Maandag besteden we aandacht aan de meest opvallende zaken uit het amateurvoetbal. - Foto: KNVB Media

Wekelijks worden er duizenden amateurwedstrijden gespeeld op de Nederlandse velden. In Mooie Maandag besteden we aandacht aan de meest opvallende zaken uit het amateurvoetbal.

Je kans krijgen en hem dan ook met beide handen aangrijpen. Dat is aan Julian Veer wel besteed. De vleugelaanvaller van vv MOC uit Midwoud (5e klasse zondag) kreeg in de wedstrijd tegen Graftdijk voor het eerst een basisplaats, omdat trainer Arno Hulspas het moest stellen zonder enkele vaste krachten.

En zie daar: Julian kwam, zag en overwon. Door drie doelpunten van de 15-jarige voetballer hielden de Midwouders een punt over aan de ontmoeting. Dat is nog eens wat je noemt een droomzondag.

121 jaar historie Wilhelmina op YouTube

Geen jubileumboek, maar historie op YouTube. De Bossche voetbalvereniging Wilhelmina heeft de historie van bijna 130 jaar voetbal in Den Bosch vastgelegd in een docu, die op YouTube is te zien. De docu verscheen ter gelegenheid van het 121-jarig bestaan, dat in carnavaleske sferen (11 x 11!) werd gevierd.

In de vlog wordt met behulp van historische én actuele beelden een toer gemaakt langs plekken in Den Bosch en Vught die in de geschiedenis van de club een rol speelden. 

Vlog Wilhelmina 121 jaar.

Gerard van Zadelhoff (84): ‘Walking Football betekent zóveel voor me’

Of hij de oudste voetballer is in de regio? Gerard van Zadelhoff knikt. Helemaal zeker weet hij het niet, vult hij haastig aan. “Maar ik ben nog nooit iemand tegengekomen die ouder is dan mijn 84, bijna 85 jaar. En we zijn met ons team, SEV Leidschendam, al een hoop door de regio rondgereisd om het Walking Football te promoten.” 

Gerard van Zadelhoff (84): ‘Walking Football betekent zóveel voor me’ Gerard van Zadelhoff (84): ‘Walking Football betekent zóveel voor me’ Lees hier het hele verhaal van de routinier.

Nesta wint een voetbalclinic voor de hele ploeg

Het Moment van de Week is weer van start gegaan. In deze rubriek op Voetbal.nl beoordelen de bezoekers de ingezonden pareltjes van de Hollandse velden. De eerste winnaar is inmiddels bekend: Nesta van VV Bennekom JO9-1 wint voor zijn hele ploeg een voetbalclinic, die wordt gegeven bij Bennekom. De omhaal van Nesta verzamelde de meeste stemmen.

Ook een voetbalclinic voor jouw team winnen? Stuur jouw video van de meest gave of hilarische voetbalmomenten naar de Facebook-pagina van Voetbal.nl! 

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen