Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Assist Trainers nu voor compleet technisch kader

KNVB Media
KNVB Media
5 februari 2018, 15:37

KNVB Assist Trainers is uitgebreid met nieuwe onderdelen voor alle verenigingsleden die zich binnen de club met technisch beleid bezighouden. - Foto: KNVB Media

KNVB Assist Trainers biedt nu nog meer kennis en mogelijkheden. De online omgeving is vernieuwd en uitgebreid met nieuwe onderdelen die handig zijn voor alle verenigingsleden die zich binnen de club met technisch beleid bezighouden.

Begin september werd KNVB Assist Trainers gelanceerd. Veel amateurtrainers maken inmiddels gebruik van dit platform. Met name 'Rinus, de online assistent-trainer' is een prominent en succesvol onderdeel. Deze online tool geeft - beginnende - trainers gratis toegang tot honderden toegankelijke oefenvormen en kant-en-klare trainingsschema’s. 

De nieuwe onderdelen binnen KNVB Assist Trainers biedt nu ook gerichte informatie voor leden die andere functies binnen het technisch kader van amateurverenigingen bekleden. Naast het trainersplatform ‘Rinus’ vind je op KNVB Assist Trainers voortaan ook informatie over; clubontwikkeling, trainersinformatie, pupillenvoetbal, Jeugdplan Nederland en opleidingen.

In het kort

Trainersinformatie
Het takenpakket van een trainer is zeer divers. Wat zijn de beste oefeningen voor jouw team? Hoe ga je om met ouders? Hoe gedraag je je langs de lijn en wat vertel je jouw spelers in de rust? Op deze vragen - en veel meer - proberen we jou een antwoord te geven.

Clubontwikkeling
Een duidelijke visie op de positie en invulling van de jeugdopleiding op voetbaltechnisch vlak is van groot belang. Welke richting wil je op met de club? Hoe bewaak je de balans tussen prestatie- en breedtesport en welke plaats neemt het meiden- en vrouwenvoetbal in? 

Het amateurvoetbal is vanaf dit seizoen (2017/’18) gestart met de gefaseerde invoering van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. 

Pupillenvoetbal
Het amateurvoetbal is vanaf dit seizoen (2017/’18) gestart met de gefaseerde invoering van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Volgend seizoen gaan de nieuwe wedstrijdvormen ook bij andere leeftijdscategorieën van kracht. Wat komt hierbij kijken?

Jeugdplan Nederland
Gedurende de week zijn onze KNVB Talentcoaches en KNVB scouts op pad en bezoeken jeugdteams van amateurverenigingen in Nederland om de verschillende leeftijdscategorieën in beeld te krijgen en te houden. Het scouten start bij de amateurverenigingen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Opleidingen
De KNVB Academie biedt opleidingen voor diverse functies binnen het technisch kader van een vereniging. Natuurlijk voor trainers en scheidsrechters, maar ook voor bijvoorbeeld keepercoaches, hoofden opleidingen en video-analist. Bekijk de mogelijkheden.

KNVB Assist Trainers KNVB Assist Trainers Meer informatie? Alle nieuwe onderdelen op KNVB Assist Trainers staan nu online.

Nog meer trainingsvormen op Rinus

Goed nieuws voor de gebruikers van Rinus, de online assistent-trainer. Ruim vijf maanden na de lancering is ook Rinus alweer vernieuwd en uitgebreid. Via de app en het platform kunnen (beginnende) trainers nu nog meer handige en praktische oefeningen voor alle leeftijdscategorieën vinden. De online trainerstool is in de eerste maanden een groot succes gebleken. Steeds meer amateurtrainers vinden hier hun weg en spijkeren dankzij Rinus op een laagdrempelige manier hun kennis bij. 

Rinus Rinus Ga naar Rinus en bekijk alle nieuwe mogelijkheden.


Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen