Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Mooie Maandag: Jeroen Pieterse, veel sterkte!

KNVB Media
KNVB Media
20 november 2017, 16:05

De assistent-scheidsrechter raakte zaterdag tijdens AZSV-Huizen zwaar geblesseerd. - Foto: KNVB Media

Wekelijks worden er duizenden amateurwedstrijden gespeeld op de Nederlandse velden. In Mooie Maandag besteden we aandacht aan de meest opvallende zaken uit het amateurvoetbal.

De digitale fruitmand voor deze week is voor Jeroen Pieterse. De ongelukkige assistent-scheidsrechter die zaterdag tijdens AZSV-Huizen zo zwaar geblesseerd raakte.

Pieterse wilde in de elfde minuut een lange bal ontwijken en kwam ongelukkig ten val. In het ziekenhuis bleek dat hij zijn kuitbeen en enkel op maar liefst drie plaatsen had gebroken. De wedstrijd werd bij een 0-0 stand gestaakt.

De complete redactie van Mooie Maandag wenst Pieterse alle sterkte toe bij het herstel. Beterschap!

Jarige Marco trakteert

1, 2, 3 en –  vooruit – 4. Voor Marco Hartman kon de verjaardag niet heel veel beter verlopen. De speler van Hoogeveen trakteerde zijn ploeg op maar liefst vier treffers, waardoor hij een groot aandeel had in de 0-6 overwinning op GAVC. Al zijn doelpunten vielen na rust.

Door de ruime zege won Hogeveen bovendien de eerste periode.

De Arsène Wenger van PW

Dertien jaar is hij al trainer van EFC PW 1885 uit Enschede: Jos van Gulijk. Daarmee is hij één van de langstzittende trainers in het amateurvoetbal. Als het aan hem ligt blijft het niet bij die dertien seizoenen. Hij plakt er graag nog een paar jaar bij aan.

Jos van Gulijk, de Arsène Wenger van PW Jos van Gulijk, de Arsène Wenger van PW ... Isabella Tillemans!

And the winner is…

BOEM! Wat een knal van Isabella Tillemans, topper van SV Always Forward MO11-1 uit Hoorn. Zij wint het Moment van de Week. De stem van Birgit Reijnders levert haar twee kaarten op voor haar favoriete Eredivisie-club. Van harte gefeliciteerd!

De winnaar is... De winnaar is... ... Isabella Tillemans!

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen