Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Herinnering: Nomineer jouw vrijwilliger voor Oranje!

KNVB Media
KNVB Media
18 januari 2017, 14:14

Nomineer snel jouw vrijwilliger voor een plek in Oranje. - Foto: KNVB Media

Geen voetbal zonder vrijwilligers. Om deze groep helden te bedanken voor hun noest en onbezoldigde arbeid voor de club is de KNVB een actie gestart: nomineer jouw vrijwilliger, dan maakt hij of zij kans om mee te draaien met Oranje.

Iedere vrijwilliger kan genomineerd worden, dus dit is een unieke mogelijkheid om de mensen die altijd voor jou klaar staan een keer in het zonnetje te zetten. 

Gun je jouw vrijwilliger een plek in Oranje bij de wedstrijd Nederland – Italië op 28 maart 2017 in de Amsterdam Arena? Meld hem of haar dan voor 1 februari aan op knvb.nl/jouwvrijwilligerinoranje. Motiveer je keuze waarom juist deze vrijwilliger een plek in Oranje verdient en voeg daarbij een foto van hem of haar toe. De foto's worden verzameld om alle vrijwilligers een gezicht te geven in de campagne

Jouw Vrijwilliger In Oranje Jouw Vrijwilliger In Oranje Nomineer hier jouw vrijwilliger voor een plek in Oranje.

Voorselectie

Begin maart maakt de KNVB de voorselectie van 23 vrijwilligers bekend die kans maken op de ‘hoofdprijs’. Deze 23 toppers mogen allemaal naar Nederland - Italië. De winnaars worden halverwege maart op een bijzondere manier bekend gemaakt.

Als je jouw vrijwilliger nomineert krijg je sowieso de mogelijkheid om samen naar Nederland – Italië te gaan. In de bevestiging van de nominatie ontvang je namelijk een code voor 25% korting op jullie tickets.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen