Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Staat jouw vrijwilliger straks in Oranje?

KNVB Media
KNVB Media
7 december 2016, 10:15

Nomineer nu jouw vrijwilliger voor een plek in Oranje. - Foto: KNVB Media

Wie wil dat niet, een plek in Oranje. Speciaal om deze groep helden in de spotlight te zetten, komt de KNVB met een actie: nomineer jouw vrijwilliger, dan maakt hij of zij kans om mee te draaien met Oranje.

Iedere vrijwilliger kan genomineerd worden voor een plek in Oranje. Met deze actie wil de KNVB voetballiefhebbers de mogelijkheid geven vrijwilligers te bedanken die het voor hen week in, week uit mogelijk maken van voetbal te genieten.

Gun je jouw vrijwilliger een plek in Oranje bij de wedstrijd Nederland – Italië op 28 maart 2017 in de Amsterdam Arena? Meld hem of haar dan op aan op knvb.nl/jouwvrijwilligerinoranje. Geef bij de aanmelding aan waarom juist deze vrijwilliger een plek in Oranje verdient en voeg daarbij een foto van hem of haar toe. Deze zal verzameld worden om hiermee de vrijwilligers een gezicht te geven in de campagne.

Jouw Vrijwilliger In Oranje Jouw Vrijwilliger In Oranje Nomineer hier jouw vrijwilliger voor een plek in Oranje.

Voorselectie

Begin maart maakt de KNVB de voorselectie van 23 vrijwilligers bekend die kans maken op de ‘hoofdprijs’. Deze 23 toppers mogen allemaal naar Nederland - Italië. De winnaars worden halverwege maart op een bijzondere manier bekend gemaakt.

Als je jouw vrijwilliger nomineert krijg je de mogelijkheid om samen naar Nederland – Italië te gaan. In de bevestiging van de nominatie ontvang je namelijk een code voor 25% korting op jullie tickets.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen