Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Moment van de Week: Drie keer zachte voetjes

KNVB Media
KNVB Media
29 oktober 2016, 9:30
0:41

Ook een parel op de Hollandse velden vastgelegd? Stuur hem in! - Foto:

Ieder weekend zijn er fraaie hoogstandjes te zien op de talloze voetbalvelden in het land. De rubriek Moment van de Week toont het Nederlandse amateurvoetbal op zijn best. Hierin kan iedereen gloriëren - als het maar gefilmd is. En jullie bepalen wie er eeuwige roem vergaart.

Het kan niet altijd 'omhaaldag' zijn in deze rubriek, zoals vorige week. Maar de kanshebbers van deze week zijn ook niet te versmaden. De heren hebben alledrie zachte voetjes hoewel we er niet helemaal zeker van zijn of Bart van Hagen van RKVV Sint Michielsgestel zich daar bewust van is. 

En toch. Hij laat het net heerlijk ruisen. En dat geldt ook voor Vincent van den Berg van Excelsior Maassluis en Serne Dijkstra van Heerenveense Boys. Aan jullie de taak te bepalen wie zich voor altijd mag laven aan de eeuwige roem.

Stemmen Stemmen Jullie bepalen wie eeuwige roem vergaart door hier te stemmen op jullie favoriete moment. Elke maandag wordt de winnaar bekendgemaakt. Zelf een pareltje gemaakt? Stuur hem in! Moment van de Week: een trio omhalen op de velden! Moment van de Week: een trio omhalen op de velden! Vorige week was het omhaaldag bij het Moment van de Week.

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen