Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Moment van de Week: een trio omhalen op de velden!

KNVB Media
KNVB Media
19 oktober 2016, 17:11
0:42

Welke omhaal is de mooiste van de voorbije week? - Foto: KNVB Media

Ieder weekend zijn er fraaie hoogstandjes te zien op de talloze voetbalvelden in het land. De rubriek Moment van de Week toont het Nederlandse amateurvoetbal op zijn best. Hierin kan iedereen gloriëren - als het maar gefilmd is. En jullie bepalen wie er eeuwige roem vergaart.

Als we beeld van een omhaal op de Hollandse amateurvelden binnenkrijgen, vinden we dat prachtig. Krijgen we er in een week twéé op ons bureau, dan is dat ongekend! Maar wat als er, zoals ditmaal, liefst drie fantastische omhalen te zien zijn?

Ja, ga daar dan maar eens de mooiste uit kiezen! Wordt het de geweldige goal van Robert Poot van Alphense Boys? De absolute parel van Dani Bloemberg van DIO’30? Of toch de supertreffer van Dorian Teensma (Tegelsom)? De keus is aan jullie!

Stemmen Stemmen Jullie bepalen wie eeuwige roem vergaart door hier te stemmen op jullie favoriete moment. Elke maandag wordt de winnaar bekendgemaakt. Zelf een pareltje gemaakt? Stuur hem in!

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen