Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zomertoer: zestig vrijwilligers in touw bij Rood-Wit

KNVB Media
KNVB Media
15 juli 2016, 10:03
2:26

Tweedeklasser Rood-Wit uit St. Willebrord ontving de profs van NAC Breda en KV Mechelen. - Foto: KNVB Media

De bal rolt al weer. Voetbal.nl struint in de zomer langs de velden waar goedwillende amateurs het in de geur van hamburgers en schraal bier opnemen tegen profs die knokken voor een plekje in de basis. In deze aflevering spelen NAC Breda en KV Mechelen tegen elkaar. Maar wel op het complex van tweedeklasser Rood-Wit in St. Willebrord.

Voetbal.nl volgde twee van de zestig vrijwilligers die in touw waren om het duel tussen de twee profclubs in goede banen te leiden. Want er komt heel wat bij kijken; meer dan de meeste mensen denken.

Dat stelt ook Joop, 'chef' van de vrijwilligers. Hij is blij met zo’n belangrijke wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Goed voor Rood-Wit ook, benadrukt hij. "NAC pakt de recette en wij hebben onze consumpties en het eten. En de loterij. Een leuke financiële opsteker." Zomertoer Zomertoer Unieke familietwist bij VOC-Sparta


Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen