Vrienden- & Vriendinnendagen van start!

KNVB Media
KNVB Media
7 maart 2018, 15:15

Een Vrienden- & Vriendinnendag is een goede manier om nieuwe leden te werven. - Foto: KNVB Media

Met het voorjaar in zicht organiseren meerdere verenigingen een Vrienden- & Vriendinnendag. Dit is een middag vol voetbalplezier, bedoeld om nieuwe jongens en meiden én hun ouders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal bij een club.

Jongens en meiden in de pupillen- en /of juniorenleeftijd kunnen meedoen. Een vereniging kan zelf kiezen of het een Vriendinnendag óf een gecombineerde Vrienden- & Vriendinnendag organiseert.

De meeste clubs hebben veel succes met de organisatie hiervan. Het heeft de verenigingen al flink wat nieuwe leden en betrokken ouders opgeleverd. Zo organiseert de vrouwenselectie van SC Buitenveldert sinds 2016 elk jaar een Meidenvoetbaldag en is het voor DTS Ede een automatisme geworden om elk jaar een Vrienden- & Vriendinnendag te organiseren. Zij zien het als de ideale manier om nieuwe leden te werven én om de vereniging optimaal te promoten.

Selectie van Buitenveldert organiseert VriendinnendagLees het praktijkverhaal over de Vriendinnendag bij Buitenveldert.

Met een smile naar huis bij Vrienden- & vriendinnendagen DTS EdeLees het praktijkverhaal over de Vrienden- & vriendinnendag bij DTS Ede.

Promotiepakket

Organiseert jouw vereniging dit jaar ook een Vrienden- & Vriendinnendag? Meld je vereniging dan aan en bestel het promotiepakket.

Volg je voetenMeld jouw vereniging aan.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven