Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Clubkoorts

In de serie Clubkoorts brengt directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee een bezoek aan inspirerende verenigingen, met mooie verhalen en innovatieve oplossingen voor veelvoorkomende problemen.

Wat doe je als het ledental terugloopt en er minder geld binnenkomt van de gemeente? Hoe ga je om met agressie op het veld? En welke stappen kun je zetten om jouw club (nog) duurzamer te maken? Bekijk hier verrassende oplossingen voor veelvoorkomende problemen binnen het amateurvoetbal.

Clubkoorts deel 1: Jan Dirk van der Zee bezoekt Hazerswoudse Boys Clubkoorts deel 1: Jan Dirk van der Zee bezoekt Hazerswoudse Boys Bekijk de initiatieven van deze club. Clubkoorts deel 2: het geheim van de groenste club van Nederland Clubkoorts deel 2: het geheim van de groenste club van Nederland Laat je inspireren door de duurzame ideeën van V.V. Wolfaartsdijk.

Jouw club in de schijnwerpers

Heeft jullie club goede ideeën waarmee andere verenigingen hun voordeel mee kunnen doen? Laat het weten! Wie weet komt de KNVB dan bij jouw vereniging langs om jullie verhaal vast te leggen op camera. 

Deel de goede ideeën van jouw club Deel de goede ideeën van jouw club Klik hier en laat de ideeën van jouw club weten!

Laatste nieuws