Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Side-events

Rondom het EK CP-voetbal zullen ook enkele side-events georganiseerd worden. Hieronder een overzicht van de evenementen die zullen plaatsvinden in die periode.

Netwerkbijeenkomst

  • Woensdag 25 juli 2018, KNVB Campus.

Bij deze netwerkbijeenkomst, die op 25 juli 2018 op de KNVB Campus wordt georganiseerd, is het de bedoeling dat alle direct betrokkenen uit de ‘aangepaste’ voetbalwereld aanwezig zijn. De netwerkbijeenkomst zal afgesloten worden met het bijwonen van de openingswedstrijd van het EK CP-voetbal. Voorafgaand aan de wedstrijd zal uitgelegd worden wat CP-voetbal is en wat de spelregels zijn.

Het trainingscentrum op de KNVB Campus.

CP-weekend

  • Zaterdag 28 en zondag 29 juli 2018, KNVB Campus.

Op 28 en 29 juli 2018 vindt het CP-weekend plaats op de KNVB Campus. Tijdens dit weekend zal alle aandacht uitgaan naar CP. Op zaterdag 28 start het weekend met een clinic frame-voetbal, gevolgd door een CP-talentendag. Een dag later is het tijd voor een reünie van oud-internationals. Ex-internationals kunnen contact opnemen met Stephan Lokhoff of Wilfred Hennink.

Op 28 juli 2018 vindt de CP-talentendag plaats op de KNVB Campus.

UEFA / IFCPF bezoek

  • Dinsdag 31 juli t/m vrijdag 3 augustus, KNVB Campus.

Tijdens het EK CP-voetbal zal de UEFA van 31 juli 2018 t/m 3 augustus 2018 het EK CP-voetbal bezoeken met een delegatie van zestig leden.

Laatste nieuws