Veelgestelde vragen

Hieronder een overzicht met veelgestelde vragen over de KNVB Voetbalkampen.

Voor wie zijn de KNVB Voetbalkampen?

Het programma van de KNVB Voetbalkampen sluit het beste aan op jongens en meisjes tussen de 8 en 15 jaar oud. In persoonlijk overleg kunnen in bepaalde gevallen uitzonderingen gemaakt worden. Neem hier vóór inschrijving contact over op. Verder maakt het niet uit of je wel of niet lid bent van een vereniging en hoeveel ervaring je hebt.

Wanneer vinden de KNVB Voetbalkampen plaats

De KNVB Voetbalkampen 2017 hebben reeds plaatsgevonden in de mei- en zomervakantie, maar vinden ook nog plaats in de herfstvakantie. Kijk voor de exacte data op de pagina data en prijzen.

Data en prijzenKijk hier voor meer informatie.

Wat zijn de kosten van de KNVB Voetbalkampen?

De prijzen voor de komende KNVB Voetbalkampen in 2017 (zomer- en herfstvakantie) liggen tussen de €249,- en €499,- afhankelijk van duur van het kamp en het type (dag of slaap). Kijk voor de exacte prijzen op de pagina data en prijzen. Data en prijzenKijk hier voor meer informatie.

Mag je als ouder komen kijken?

Jazeker! Tijdens de KNVB Voetbalkampen in de zomervakantie worden er op woensdagen kijkmiddagen voor ouders georganiseerd bij de middagtraining (14.00 - 16.00 uur). Leuk voor de ouders en/of begeleiders om te kijken hoe de jonge deelnemers het doen op de KNVB Campus! Voor de herfstkampen staat deze oudermiddag op dinsdagmiddag gepland. Ook bij afsluiting ben je van harte welkom. Vanaf 16.00 uur nemen de deelnemers je mee door de gehele KNVB Voetbalkampenweek en laten ze zien wat ze geleerd hebben!

Moet je bij een voetbalclub lid zijn om deel te mogen nemen aan de KNVB Voetbalkampen?

Nee hoor, alle jeugd vanaf 8 jaar oud mag deelnemen aan de KNVB Voetbalkampen.

Kan ik als keeper ook meedoen aan de KNVB Voetbalkampen?

Zeker! Voor onze jonge doelmannen is er dit jaar een speciaal keeperstraject ontwikkeld met officiële KNVB-keeperstrainers. Als keeper focus je je op dit leerzame traject, maar doe je ook veel mee met het reguliere trainingsprogramma. Lees hier meer over op speciale keeperspagina.

KNVB Voetbalkampen keeperstrajectKlik hier voor het speciale keeperstraject tijdens de KNVB Voetbalkampen.

Waar vinden de KNVB Voetbalkampen plaats?

De voetbalkampen vinden plaats op de KNVB Campus in Zeist, de splinternieuwe thuisbasis van de echte Oranjeteams!

Wat gebeurt er tijdens de KNVB Voetbalkampen?

Tijdens de KNVB Voetbalkampen draait het om voetballen en heel veel plezier maken! Kijk voor de activiteiten bij programma op deze website.

Programma KNVB VoetbalkampenTijdens de KNVB Voetbalkampen worden er op vier verschillende data in juli en augustus 2016 dag- en slaapkampen georganiseerd.

Hoe kan ik me inschrijven?

Wordt er onderscheid gemaakt tussen de verschillende leeftijden?

Ja. De organisatie zal de deelnemers indelen op basis van leeftijd, niveau en fysieke kenmerken. Op die manier is er voor iedere deelnemer, jongen of meisje, een gelijkwaardige trainingsgroep waar op eigen niveau wordt getraind.

Kunnen vriendjes of familileden bij elkaar worden ingedeeld?

Jazeker, bij de inschrijving kan worden aangegeven of er een voorkeur is om te worden ingedeeld bij vriendjes of familieleden.

Ik heb dieetwensen of een allergie, wat nu?

Geen probleem, bij de inschrijving kan worden aangegeven of er specifieke dieetwensen zijn, of dat er met allergieën of medicijnen rekening gehouden moet worden.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

We staan iedereen graag te woord. Heb je dus een vraag, stuur dan een e-mail naar info@knvbvoetbalkampen.nl of bel tijdens kantooruren naar 0343-499305.


Terug naar boven