Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Voetbalkampen - Veelgestelde vragen

Hieronder veel antwoorden op veelgestelde vragen over de KNVB Voetbalkampen

 

 

Hoe gaan jullie om met corona? Laatste update: 28-05-2021

Uiteraard worden de KNVB Voetbalkampen georganiseerd volgens alle op dat moment geldende RIVM richtlijnen. Er is de gehele week een corona coördinator aanwezig, iedereen ontvangt een eigen bidon en we houden ons aan de afstands- en hygiënemaatregelen. Het op dat moment geldende coronaprotocol wordt tijdig voor aanvang van de start met alle deelnemers gedeeld!

Wij kijken zeer positief tegen de zomer- en herfstvakantie aan en hebben heel veel zin om samen met iedereen een onvergetelijk feest vol voetbalplezier te organiseren!

 

Mijn lievelingsweek is uitverkocht. Is het mogelijk om op een wachtlijst te komen?

Ja, dit is mogelijk! Stuur een e-mail naar info@knvbvoetbalkampen.nl met daarin vermeld om wie het gaat, of een slaap- op dagarrangement gewenst is en uiteraard voor welke week je op de wachtlijst wilt komen. Wanneer er goed nieuws is wordt er direct per mail contact opgenomen. Wanneer de reactie uitblijft, waren er helaas geen mogelijkheden. 

 

Voor wie zijn de KNVB Voetbalkampen?

Het programma van de KNVB Voetbalkampen sluit het beste aan op jongens en meisjes van 8 tot en met 15 jaar. We maken in het trainingsprogramma ook onderscheid in leeftijdsgroepen, namelijk van 8 t/m 11 jaar en 12 t/m 15 jaar. In persoonlijk overleg kunnen in bepaalde gevallen uitzonderingen (7 jaar of 16 jaar) gemaakt worden. Neem hier vóór inschrijving contact over op. Verder maakt het niet uit of je wel of niet lid bent van een vereniging en hoeveel ervaring je hebt.

 

Wanneer vinden de KNVB Voetbalkampen plaats in 2021?

De KNVB Voetbalkampen vinden in 2021 plaats in de mei-, zomer- en herfstvakantie. De exacte data:

Meivakantie
3 t/m 5 mei 2021

Zomervakantie
19 juli t/m 6 augustus 2021 en 16 augustus t/m 3 september 2021


Herfstvakantie
18 t/m 20 oktober 2021

Data en prijzen

 

Wat zijn de kosten van de KNVB Voetbalkampen?

De prijzen van de KNVB Voetbalkampen in 2021 liggen tussen de €99,- en €539,- afhankelijk van duur van het kamp en het type (dag of slaap).

Data en prijzen

 

Mag je als ouder komen kijken?

Jazeker, afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen! Tijdens de KNVB Voetbalkampen in de zomervakantie worden er op woensdagen kijkmiddagen voor ouders georganiseerd bij de middagtraining (14.00 - 16.00 uur). Leuk voor de ouders en/of begeleiders om te kijken hoe de jonge deelnemers het doen op de KNVB Campus! Voor de mei- en herfstkampen staat deze oudermiddag op dinsdagmiddag gepland. Ook bij dagafsluiting ben je van harte welkom. Vanaf 16.00 uur nemen de deelnemers je mee door de gehele KNVB Voetbalkampenweek en laten ze zien wat ze geleerd hebben! Dit alles onder voorbehoud van eventueel geldende coronamaatregelen.

Het is ook mogelijk om tegen een zacht prijsje om dagelijks onbeperkt koffie, thee, water, sappen en een lunch af te nemen in het KNVB Trainingscentrum. Daarnaast is er een kosteloze WIFI verbinding aanwezig. Meer informatie over een eventueel ouderarrangement volgt via onze nieuwsbrief of informatiemails na inschrijving. Dit alles onder voorbehoud van eventueel geldende coronamaatregelen.

 

Moet je bij een voetbalclub lid zijn om deel te mogen nemen aan de KNVB Voetbalkampen?

Nee hoor, alle jeugd vanaf 8 jaar oud mag deelnemen aan de KNVB Voetbalkampen.

 

Kan ik als keeper ook meedoen aan de KNVB Voetbalkampen?

Zeker! Voor onze jonge doelmannen of vrouwen is er dit jaar weer een vernieuwd keeperstraject ontwikkeld met coaching van officiële KNVB-keepercoaches. Deelname aan het keeperstraject kan bij ieder arrangement aangevinkt worden op de inschrijfpagina. Als keeper focus je je op dit leerzame traject, maar doe je ook veel mee met het reguliere trainingsprogramma. Lees hier meer over op speciale keeperspagina.

KNVB Voetbalkampen keeperstraject KNVB Voetbalkampen keeperstraject Klik hier voor het speciale keeperstraject tijdens de KNVB Voetbalkampen.

 

Waar vinden de KNVB Voetbalkampen plaats?

De voetbalkampen vinden plaats op de KNVB Campus in Zeist, de splinternieuwe thuisbasis van de echte Oranjeteams!

 

Wat gebeurt er tijdens de KNVB Voetbalkampen?

Tijdens de KNVB Voetbalkampen draait het om voetballen, vriendjes/vriendinnetjes maken en heel veel plezier maken! Kijk voor de activiteiten bij programma op onderstaande pagina.

Programma KNVB Voetbalkampen Programma KNVB Voetbalkampen Tijdens de KNVB Voetbalkampen worden er tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie dag- en slaapkampen georganiseerd.

 

Hoe kan ik me inschrijven?

Klik hieronder om je aan te melden voor de KNVB Voetbalkampen 2021.
Aanmelden Aanmelden Ook trainen als Oranje? Meld je dan nu aan voor één van de KNVB Voetbalkampen van 2021!

 

Wordt er onderscheid gemaakt tussen de verschillende leeftijden?

Ja. De organisatie zal de trainingsgroepen op het veld indelen indelen op basis van leeftijd, niveau en fysieke kenmerken, met een maximaal leeftijdsverschil van 1 tot 2 jaar. Bij de slaaplocatie worden de slaapgroepen ingedeeld op basis van leeftijd en vriendjes/vriendinnetjes. Op die manier is er voor iedere deelnemer, jongen of meisje, een gelijkwaardige trainings- en slaapgroep waar op eigen niveau wordt getraind en geanimeerd! 

 

Kunnen vriendjes of familileden bij elkaar worden ingedeeld?

Jazeker, bij de inschrijving kan worden aangegeven of er een voorkeur is om te worden ingedeeld bij vriendjes of familieleden.

 

Ik heb dieetwensen of een allergie, wat nu?

Geen probleem, bij de inschrijving kan worden aangegeven of er specifieke dieetwensen zijn, of dat er met allergieën of medicijnen rekening gehouden moet worden. 

 

Ik heb geen e-ticket maar alleen een bevestingsmail ontvangen na de boeking, klopt dit?

Ja dit klopt. Voorgaande jaren ontving je een e-ticket bijgevoegd in de bevestingsmail. Dit jaar ontvang je alleen de bevestigingsmail van ons, zonder e-ticket. Alle benodigde gegevens zijn bij de organisatie bekend, waarna je 2 weken voor aanvang een mail met verdere informatie ontvangt. Je meldt je op de eerste KNVB Voetbalkampen dag aan op naam bij de aanmeldbalie. 

 

Wanneer ontvangen we meer informatie over benodigdheden, tijdstippen etc.

Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de betreffende dag of week ontvangt de ouder/verzorger een mail met alle informatie over het betreffende arrangement. Helaas komt het voor dat deze mail soms in de SPAM-folder terecht komt, dus ook deze map gelieve dubbelchecken.

 

Ik heb geen bevestingsmail ontvangen, wat nu?

Wanneer je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, check dan gelieve de SPAM folder. Het kan zijn dat de mail perongeluk hierin is gekomen. Ook kan het helpen om in je betreffende mailprogramma gebruik te maken van zoekterm 'paylogic'. Wanneer dit niet heeft geholpen neem dan contact op met info@knvbvoetbalkampen.nl of bel tijdens kantooruren naar 0343-499305.

 

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

We staan iedereen graag te woord. Heb je dus een vraag, stuur dan een e-mail naar info@knvbvoetbalkampen.nl of bel tijdens kantooruren naar 0343-499305.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KNVB Campus | Voor de teams van morgen

De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen. Een plek ook die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. En waar topsport en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Iedereen is welkom.

Laatste nieuws