KNVB Voetbalkampen keeperstraject

​​​​​​​Op veler verzoek: het KNVB Voetbalkampen keeperstraject! Speciaal voor alle ambitieuze jonge doelmannen in ons land en vanaf dit jaar toegevoegd aan de programmering van de kampen.

Het keeperstraject is gloednieuw en speciaal voor de KNVB Voetbalkampen ontwikkeld in samenwerking met de KNVB Academie en Gerrit Panhuis (keeperstrainer van Oranje O15). Het traject loopt samen met het reguliere trainingsprogramma: de keeperstrainingen vormen het belangrijkste deel van jouw dag, maar daarnaast ben je natuurlijk ook gewoon onderdeel van de hele groep! Je eet, speelt en slaapt met alle andere deelnemers en doet mee aan alle animatie en FUN activiteiten.

De unieke kenmerken van het keeperstraject:

  • Een trainingsprogramma volledig ingericht op keepers, onder begeleiding van meerdere gediplomeerde KNVB keeperscoaches met enorm veel keeperskennis en ervaring.
  • Iedere dag een ander belangrijk leerthema. Denk bijvoorbeeld aan spelvoortzetting, 1:1 duel, coaching en balbehandeling.
  • Een uniek keepers POP-traject: op de eerste dag stel je samen met de KNVB keeperscoaches een ontwikkelingstraject op, met punten waar jij persoonlijk op wil verbeteren. Hier werk je vervolgens de hele week aan.
  • Samenwerken met andere keepers, waarbij veel aandacht ligt op het belangrijke coaching-aspect van een keeper
  • Deelnemen aan alle leuke activiteiten op het kamp! Strijd voor de medailles tijdens de animaties en FUN games en laat zien dat keepers misschien ook wel de beste voetballers zijn!

InschrijvenWil jij je inschrijven voor het keeperstraject? Klik dan hier.


Terug naar boven