Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Voetbalkampen keeperstraject

Ook in 2021 weer compleet vernieuwd: het KNVB Voetbalkampen keeperstraject!

Bij ieder arrangementen kosteloos bij te boeken: het KNVB Voetbalkampen keeperstraject! Speciaal voor alle ambitieuze jonge doelmannen en vrouwen in ons land en al jaren centraal tijdens het programma van de kampen.

Het keeperstraject speciaal voor de KNVB Voetbalkampen ontwikkeld in samenwerking met de KNVB Academie en (ex) KNVB keeperscoaches. Het traject loopt samen met het reguliere trainingsprogramma, waarbij je de gehele dag als keeper fungeert. Je komt hierdoor dus in vele wedstrijdechte situaties: aanvallers en verdedigers om jou heen! Je zit ‘gewoon’ in een trainingsgroepje met voetballers waarmee je eet, speelt en slaapt en doet mee aan alle animatie en FUN activiteiten.

De unieke kenmerken van het keeperstraject:

  • Een trainingsprogramma volledig ingericht op keepers, onder begeleiding van meerdere gediplomeerde KNVB keeperscoaches met enorm veel keeperskennis en ervaring.
  • Iedere dag een ander belangrijk leerthema. Denk bijvoorbeeld aan spelvoortzetting, 1:1 duel, coaching en balbehandeling.
  • Een uniek keepers Masterclass: trainen als van Veenendaal of Cillessen. Op de eerste dag stel je samen met de KNVB keeperscoaches een ontwikkelingstraject op, met punten waar jij persoonlijk op wil verbeteren. Hier werk je vervolgens de hele week aan.
  • Samenwerken met andere keepers en voetballers, waarbij veel aandacht ligt op het belangrijke coaching-aspect van een keeper.
  • Deelnemen aan alle leuke activiteiten op het kamp! Strijd voor de medailles tijdens de animaties en FUN games en laat zien dat keepers misschien ook wel de beste voetballers zijn!

Inschrijven Inschrijven Wil jij je inschrijven voor het keeperstraject? Klik dan hier.

Laatste nieuws