Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainingskampen met velden extra's zoals de faciliteiten en diensten in het Voetbalmedisch Centrum
Bekijk alle 7 foto's

Trainingskamp upgrade

Prijs op aanvraag

Uitstekende faciliteiten voor een trainingskamp met vele extra mogelijkheden

De plek waar de nationale selecties trainen, eten en slapen. Ook voor betaald voetbalorganisaties en amateurverenigingen biedt de KNVB Campus volop mogelijkheden. Trainen op hetzelfde veld als de Oranjeteams.

Iedereen van amateurvereniging tot (buitenlandse) topclub is welkom op de KNVB Campus voor een trainingskamp met hotelaccommodatie op internationaal niveau. Denk hierbij aan een trainingskamp, sporttechnische keuringen, trainingen ondersteund door videoanalisten en bewegingswetenschappers.

Het standaard trainingskamp aanbod is uit te breiden met oa. de volgende onderdelen. De prijzen zijn op aanvraag.

 • Wedstrijdmaaltijd in het restaurant
 • Gevulde topsportkoelkast in het Teamhotel (nacalculatie)
 • Teambuilding clinics. Zowel op-, als naast het veld. Van Footgolf en tabletgames, tot pilates en kookworkshops.
 • Clinic en/of bespreking van bekende voetballer of trainer.
 • Medische keuringen in het Voetbalmedisch Centrum
 • Gebruik spinningfietsen. Ook te boeken in clinicvorm
 • Psychologische-, voedings- en revalidatieclinic en/of -begeleiding
 • Gebruik maken van de fitnessruimtes en/of zwembad op het terrein
 • Verzorging op het veld met water, energydrank en/of snacks 
 • Wassen sporttenues 
 • Fietshuur

Trainingskamp op de KNVB Campus

01:01

 

KNVB Campus foodconcept

De maaltijden op de KNVB Campus staan in het teken van topsport. Het buffet is geïnspireerd op het foodconcept dat wordt gebruikt door vertegenwoordigende elftallen. Om de presentatie van de voetballers verder te ondersteunen, hebben de artsen van de vertegenwoordigende elftallen, de chef-kok van Jong Oranje en de chefkok van de KNVB Campus samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een foodconcept ontwikkeld. Het foodconcept is afgestemd op het trainingsprogramma van de spelers.

Middels kleurencodes wordt geadviseerd welke gerechten bijvoorbeeld het beste passen
als er nog een training staat gepland of als er een wedstrijd of reis op het programma staat.

Uiteraard kan er ook naar wens een foodconcept op maat worden gemaakt met de meer traditionele gerechten en ingrediënten. De maaltijden zijn niet alleen gezond en afgestemd op de prestatiebehoefte maar vooral ook van kwalitatief hoogstaand niveau en lekker.

 

Sportmedisch Centrum KNVB

Het Sportmedisch Centrum (SMC) van de KNVB is hét centrum waar amateurvoetballers, profvoetballers, scheidsrechters, jong en oud, man of vrouw, terecht kunnen voor een deskundig sportmedisch onderzoek, behandeling en revalidatie van een sportblessure.

De sportartsen, (sport)fysio- en manueel therapeuten van het SMC hebben veel kennis en ervaring op het gebied van de behandeling van blessures die veel voorkomen in het voetbal. Denk hierbij aan lies-, knie-, enkel- en hamstringblessures. 

Met hun expertise verzorgen de sportartsen en fysiotherapeuten van het SMC KNVB ook de sportmedische begeleiding van de nationale voetbalteams. Sinds 2010 mag het Sportmedisch Centrum van de KNVB zich, door zijn expertise en faciliteiten, een FIFA Medical Centre of Excellence noemen. Het SMC is verder erkend door de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI) en gecertificeerd door de zorgverzekeraars.

Het centrum, gelegen op de KNVB Campus, heeft de beschikking over uitgebreide en geavanceerde test- en revalidatiefaciliteiten, inclusief een revalidatiezwembad, sporthal en kunst- en natuurgrasvelden.

Door gebruik te maken van de beschikbare faciliteiten en de gezamenlijke expertise van de fysiotherapeuten en sportartsen kan de geblesseerde sporter op een verantwoorde wijze zo goed en snel mogelijk weer fit worden. Dit maakt het centrum ook ideaal voor de revalidatie van langdurige blessures, zoals bijvoorbeeld de voorste kruisbandblessure. Door de veldtrainingen die het centrum biedt, kan voor een goede en volledige voetbalspecifieke revalidatie worden gezorgd.

Bekijk ook deze Trainingskampen

Vanaf € 123,00 p.p.
10-33 personen

KNVB Campus | Voor de teams van morgen

De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen. Een plek ook die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. En waar topsport en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Iedereen is welkom.

Bezoek de KNVB Campus

Laat je mailadres en/of telefoonnummer voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden en een uitnodiging voor een rondleiding over de KNVB Campus.

Naar contactformulier

Bel de KNVB Campus

Liever direct contact? Het Campus team helpt je graag verder. Bel of via Chat (Facebook Messenger).