Bekijk alle 10 foto's

Trainingskamp standaard

Vanaf € 120,00 p.p.
10-33 personen

Iedereen is welkom

Iedereen van amateurvereniging tot (buitenlandse) topclub is welkom op de KNVB Campus voor een trainingskamp met hotelaccommodatie op internationaal niveau. Denk hierbij aan een trainingskamp, sporttechnische keuringen, trainingen ondersteund door videoanalisten en bewegingswetenschappers. Maar ook aan het volgen van een trainingsopleiding door een lid van de technische staf of het bijwonen van een vergadering van het bestuur of het managementteam.

Inbegrepen

  • Ontbijt o.b.v. KNVB Campus foodconcept
  • Sportlunch o.b.v. KNVB Campus foodconcept
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Sportmaaltijd
  • Meetingruimte voor het team
  • Gebruik massageruimte en livingroom in het Teamhotel
  • Materiaalruimte in het Teamhotel
  • Overnachting in het Teamhotel

Prijzen arrangementen Trainingskamp

Arrangementsprijs op basis van één persoon op een kamer:
€ 150,00 p.p. inclusief BTW, exclusief veldhuur.

Arrangementsprijs op basis van twee personen op een kamer:
€ 120,00 p.p. inclusief BTW, exclusief veldhuur.

 

Trainingskamp op de KNVB Campus

01:01

 

KNVB Campus Trainingskampen

De KNVB Campus biedt uitstekende faciliteiten voor de begeleiding van talent en teams in de voetbalwereld. Trainen op velden met het “heilige” gras van Oranje of op de kunstgrasvelden met tribune, waarvan er een grenst aan het Voetbal Medisch Centrum.De bosrijke omgeving van Zeist nodigt uit om niet alleen te voetballen, maar hardlopen en mountainbiken over de bospaden op het eigen terrein behoort onder meer tot een van de vele mogelijkheden.

Op het uitgestrekte terrein ligt ook het Teamhotel. Speciaal ontwikkeld voor de vertegenwoordigende elftallen en nationale selecties. De 21 hotelkamers en de eigen woonkamer dragen bij aan het teamgevoel. Het Teamhotel bevat ook een medische ruimte, coachkamer en materiaalruimte. De exclusiviteit zorgt voor de ultieme focus tijdens het trainingsprogramma.

Aan de overkant van de Woudenbergseweg liggen drie hybride grasvelden, 2 tribunes en staat de Rinus Michels Dug Out met UEFA gecertificeerde kleedkamers, dopingruimte en een verzorgings- ruimte. De eerste verdieping is ingericht als een grote voetbalkantine met bar, keuken en bespreekruimte. 

Voor clubs en elftallen is een bezoek aan de KNVB Campus leuk en leerzaam tegelijk. Het is een uitstekende locatie voor trainingen en wedstrijden, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor ontspanning. Kennis en inspiratie in een topsportomgeving.

KNVB Campus foodconcept

De maaltijden op de KNVB Campus staan in het teken van topsport. Het buffet is geïnspireerd op het foodconcept dat wordt gebruikt door vertegenwoordigende elftallen. Om de presentatie van de voetballers verder te ondersteunen, hebben de artsen van de vertegenwoordigende elftallen, de chef-kok van Jong Oranje en de chefkok van de KNVB Campus samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een foodconcept ontwikkeld. Het foodconcept is afgestemd op het trainingsprogramma van de spelers.

Middels kleurencodes wordt geadviseerd welke gerechten bijvoorbeeld het beste passen
als er nog een training staat gepland of als er een wedstrijd of reis op het programma staat.

Uiteraard kan er ook naar wens een foodconcept op maat worden gemaakt met de meer traditionele gerechten en ingrediënten. De maaltijden zijn niet alleen gezond en afgestemd op de prestatiebehoefte maar vooral ook van kwalitatief hoogstaand niveau en lekker.

Sportmedisch Centrum KNVB

Het Sportmedisch Centrum (SMC) van de KNVB is hét centrum waar amateurvoetballers, profvoetballers, scheidsrechters, jong en oud, man of vrouw, terecht kunnen voor een deskundig sportmedisch onderzoek, behandeling en revalidatie van een sportblessure.

De sportartsen, (sport)fysio- en manueel therapeuten van het SMC hebben veel kennis en ervaring op het gebied van de behandeling van blessures die veel voorkomen in het voetbal. Denk hierbij aan lies-, knie-, enkel- en hamstringblessures. 

Met hun expertise verzorgen de sportartsen en fysiotherapeuten van het SMC KNVB ook de sportmedische begeleiding van de nationale voetbalteams. Sinds 2010 mag het Sportmedisch Centrum van de KNVB zich, door zijn expertise en faciliteiten, een FIFA Medical Centre of Excellence noemen. Het SMC is verder erkend door de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI) en gecertificeerd door de zorgverzekeraars.

Het centrum, gelegen op de KNVB Campus, heeft de beschikking over uitgebreide en geavanceerde test- en revalidatiefaciliteiten, inclusief een revalidatiezwembad, sporthal en kunst- en natuurgrasvelden.

Door gebruik te maken van de beschikbare faciliteiten en de gezamenlijke expertise van de fysiotherapeuten en sportartsen kan de geblesseerde sporter op een verantwoorde wijze zo goed en snel mogelijk weer fit worden. Dit maakt het centrum ook ideaal voor de revalidatie van langdurige blessures, zoals bijvoorbeeld de voorste kruisbandblessure. Door de veldtrainingen die het centrum biedt, kan voor een goede en volledige voetbalspecifieke revalidatie worden gezorgd.

Bekijk ook deze Trainingskampen

Bezoek de KNVB Campus

Laat je mailadres en/of telefoonnummer voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden en een uitnodiging voor een rondleiding over de KNVB Campus.

Naar contactformulier

Bel de KNVB Campus

Liever direct contact? Het Campus team helpt je graag verder. Bel of via Chat (Facebook Messenger).

Terug naar boven