Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainen in Zeist op de KNVB Campus
Bekijk alle 11 foto's

Trainingskamp standaard

Vanaf € 123,00 p.p.
10-33 personen

Trainingskampen op de middenstip van Nederland

Alles teams, van amateurvereniging tot (buitenlandse) topclub is welkom op de KNVB Campus voor een trainingskamp met hotelaccommodatie op internationaal niveau. Denk hierbij aan een trainingskamp, sporttechnische keuringen, trainingen ondersteund door videoanalisten en bewegingswetenschappers. 

De KNVB Campus biedt hiervoor uitstekende faciliteiten. Trainen op velden met het “heilige” gras van Oranje of op het kunstgrasveld met Atheltic Skills track, grenzend aan het Voetbalmedisch Centrum en Zaalvoetbal hal. Op het uitgestrekte terrein ligt ook het Teamhotel. Speciaal ontwikkeld voor de
vertegenwoordigende elftallen en nationale teams van Oranje. De 21 hotelkamers en de eigen woonkamer dragen bij aan het teamgevoel. Het Teamhotel bevat ook een medische ruimte, coachkamer en materiaalruimte. De exclusiviteit zorgt voor de ultieme focus tijdens het trainingsprogramma.

Aan de overkant van de Woudenbergseweg liggen de drie hybride grasvelden, 2 tribunes en staat de Rinus Michels Dug Out met UEFA gecertificeerde kleedkamers, dopingruimte en een verzorgings- ruimte. De eerste verdieping is ingericht als een grote voetbalkantine met bar, keuken en bespreekruimte.

De bosrijke omgeving van Zeist nodigt uit om niet alleen te voetballen, maar hardlopen en mountainbiken over de bospaden op het eigen terrein of daarbuiten behoort onder meer tot een van de vele mogelijkheden.

Voor clubs en elftallen is een trainingskamp op de KNVB Campus een uitstekende locatie voor trainingen en voorbereiding op wedstrijden, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor ontspanning, kennis en inspiratie in een topsportomgeving.

Arrangement KNVB Campus Trainingskamp basis

 • Overnachting in het Teamhotel
 • Ontbijt, lunch en diner op basis van het KNVB Campus foodconcept
 • Onbeperkt koffie, thee, water en sappen tijdens de maaltijden
 • Meetingruimte voor het team

Kamers en faciliteiten in het Teamhotel 

 • 12x een 2-persoonskamer
 • 8x een 1-persoonskamer 
 • Een eigen woonkamer
 • Een materiaalruimte
 • Een massageruimte

Faciliteiten trainingen

 • 3x hybride grasveld
 • 1x kunstgrasveld
 • 1x sporthal
 • meedere kleedkamers
 • klein materiaal
 • Voetbalmedisch centrum (zie trainingskamp upgrade)

Prijzen arrangement Trainingskamp basis

 • € 154,00 p.p. op basis van een 1-persoonskamer
 • € 123,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer 
 • € 327,00 veldhuur (per 2-uurs sessie) inclusief 2 kleedkamers, materiaal en beheerder

prijzen zijn inclusief btw.

 

Trainingskamp op de KNVB Campus

01:01

 

KNVB Campus foodconcept

De maaltijden op de KNVB Campus staan in het teken van topsport. Het buffet is geïnspireerd op het foodconcept dat wordt gebruikt door vertegenwoordigende elftallen. Om de presentatie van de voetballers verder te ondersteunen, hebben de artsen van de vertegenwoordigende elftallen, de chef-kok van Jong Oranje en de chefkok van de KNVB Campus samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een foodconcept ontwikkeld. Het foodconcept is afgestemd op het trainingsprogramma van de spelers.

Middels kleurencodes wordt geadviseerd welke gerechten bijvoorbeeld het beste passen
als er nog een training staat gepland of als er een wedstrijd of reis op het programma staat.

Uiteraard kan er ook naar wens een foodconcept op maat worden gemaakt met de meer traditionele gerechten en ingrediënten. De maaltijden zijn niet alleen gezond en afgestemd op de prestatiebehoefte maar vooral ook van kwalitatief hoogstaand niveau en lekker.

 

Sportmedisch Centrum KNVB

Het Sportmedisch Centrum (SMC) van de KNVB is hét centrum waar amateurvoetballers, profvoetballers, scheidsrechters, jong en oud, man of vrouw, terecht kunnen voor een deskundig sportmedisch onderzoek, behandeling en revalidatie van een sportblessure.

De sportartsen, (sport)fysio- en manueel therapeuten van het SMC hebben veel kennis en ervaring op het gebied van de behandeling van blessures die veel voorkomen in het voetbal. Denk hierbij aan lies-, knie-, enkel- en hamstringblessures. 

Met hun expertise verzorgen de sportartsen en fysiotherapeuten van het SMC KNVB ook de sportmedische begeleiding van de nationale voetbalteams. Sinds 2010 mag het Sportmedisch Centrum van de KNVB zich, door zijn expertise en faciliteiten, een FIFA Medical Centre of Excellence noemen. Het SMC is verder erkend door de Federatie van Sportmedische Instellingen (FSMI) en gecertificeerd door de zorgverzekeraars.

Het centrum, gelegen op de KNVB Campus, heeft de beschikking over uitgebreide en geavanceerde test- en revalidatiefaciliteiten, inclusief een revalidatiezwembad, sporthal en kunst- en natuurgrasvelden.

Door gebruik te maken van de beschikbare faciliteiten en de gezamenlijke expertise van de fysiotherapeuten en sportartsen kan de geblesseerde sporter op een verantwoorde wijze zo goed en snel mogelijk weer fit worden. Dit maakt het centrum ook ideaal voor de revalidatie van langdurige blessures, zoals bijvoorbeeld de voorste kruisbandblessure. Door de veldtrainingen die het centrum biedt, kan voor een goede en volledige voetbalspecifieke revalidatie worden gezorgd.

Bekijk ook deze Trainingskampen

KNVB Campus | Voor de teams van morgen

De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen. Een plek ook die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. En waar topsport en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Iedereen is welkom.

Bezoek de KNVB Campus

Laat je mailadres en/of telefoonnummer voor vrijblijvende informatie over de mogelijkheden en een uitnodiging voor een rondleiding over de KNVB Campus.

Naar contactformulier

Bel de KNVB Campus

Liever direct contact? Het Campus team helpt je graag verder. Bel of via Chat (Facebook Messenger).