Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Regio 6

De KNVB is er voor de clubs. Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij de verschillende adviseurs. Op ieder gebied heeft de KNVB een expert in dienst die verenigingen persoonlijk op weg helpt. Zowel bij grote als bij kleine vraagstukken staat hij of zij voor je klaar. Iedere regio heeft een eigen verenigingsadviseur (VA), medewerker voetbalontwikkeling, verenigingsadviseur clubarbitrage, medewerker G-voetbal en medewerker zaalvoetbalontwikkeling.

Ellen ter Avest

Verenigingsadviseur

De verenigingsadviseur staat als contactpersoon en sparring partner voor je klaar. Met waardevolle kennis en inzichten over de regio fungeert de verenigingsadviseur tevens als bruggenbouwer en verbinder met andere partijen die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van jouw vereniging en het voetbal.

Jonathan van Dongen

Verenigingsadviseur Arbitrage

De Verenigingsadviseur Arbitrage ondersteunt verenigingen bij vraagstukken over het clubarbitragebeleid en adviseert over werven, opleiden en begeleiden van (jeugd)verenigingsscheidsrechters.

 

Niek Hermans

Medewerker Voetbalontwikkeling

De medewerker voetbalontwikkeling richt zich vooral op de Hoofden Opleiding en de Technisch jeugdcoördinatoren van de verenigingen en houdt zich bezig met diverse voetbaltechnische thema’s. Hij/zij adviseert op een proactieve wijze over beleidsvoering en continuïteit van het technisch beleid. Het doel is om de verenigingen vitaler te maken.

Tim Sturmans

Medewerker G-voetbal Steunpunt Zwolle (Oost)

Yassine Assa

Medewerker zaalvoetbalontwikkeling (Noord/Oost)

De medewerker zaalvoetbalontwikkeling is de contactpersoon voor clubs die zaalvoetbal aanbieden. Zowel voor veldvoetbalclubs met zaalvoetbal als specifieke zaalvoetbalclubs. De medewerker kan ondersteunen bij onder andere het ontwikkelen van competities op maat, jeugdzaalvoetbal en kader.

Contact

Heb je vragen over competitie, tuchtzaken, overschrijvingen, trainerslicenties of andere verenigingszaken? Neem dan contact op met KNVB Contact.

KNVB Contact KNVB Contact Heb je algemene of aanvullende vragen aan de KNVB? Neem dan contact op met KNVB Contact.