Regio 13

De KNVB is er voor de clubs. Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij de verschillende adviseurs. Op ieder gebied heeft de KNVB een expert in dienst die verenigingen persoonlijk op weg helpt. Zowel bij grote als bij kleine vraagstukken staat hij of zij voor je klaar.

Iedere regio heeft een eigen verenigingsadviseur (VA), Technisch Jeugd Coördinator (TJC) en een medewerker Organisatie Clubarbitrage (MOCA).

Servicepunt
Sportservice Zuid-Holland
Arckelweg 30
2685 SN Poeldijk

Léon Braat

Verenigingsadviseur

De verenigingsadviseur staat als contactpersoon en sparring partner voor je klaar. Met waardevolle kennis en inzichten over de regio fungeert de verenigingsadviseur tevens als bruggenbouwer en verbinder met andere partijen die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van jouw vereniging en het voetbal.

Eric Treling

Technisch Jeugd Coördinator

De TJC richt zich vooral op de technisch jeugdcoördinatoren van de verenigingen en houdt zich bezig met diverse voetbaltechnische thema’s. Hij adviseert op een proactieve wijze over beleidsvoering en continuïteit van het technisch beleid. Het doel is om de verenigingen vitaler te maken.

Pascal Engelbertink

Medewerker Organisatie Clubarbitrage

De medewerker Organisatie Clubarbitrage helpt verenigingen bij vraagstukken over scheidsrechtersbeleid bij de club, het werven van (jeugd)scheidsrechters en spelregelkennis.

Contact

Heb je vragen over competitie, tuchtzaken, overschrijvingen, trainerslicenties of andere verenigingszaken? Neem dan contact op met KNVB Assist Contact.aaaa

KNVB Contact

Bel KNVB Contact voor aanvullende vragen aan de KNVB. Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Op donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur.

DagenBereikbaarheid
Maandag9:00 – 17:00
Dinsdag9:00 – 17:00
Woensdag9:00 – 17:00
Donderdag9:00 – 21:00
Vrijdag9:00 – 17:00
Zaterdag8.00 – 13.00
ZondagGesloten

Terug naar boven