Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Opleidingen & op- en bijscholingen

De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen, op- en bijscholingen voor trainer/coaches en scheidsrechters. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB heeft een voorbeeldfunctie.

Veelgestelde vragen uitgestelde opleidingen Veelgestelde vragen uitgestelde opleidingen Hier vind je de Q&A.

Als trainer/coach kun jij spelers de fijne kneepjes van het vak bijbrengen

Iedereen heeft zo zijn eigen mening over dit prachtige spelletje. Jij hebt de kans om jouw ideeën in de praktijk te brengen op het voetbalveld. Als trainer/coach kun jij spelers de fijne kneepjes van het vak bij brengen.

Het opleidingslanschap van de KNVB Academie.

Voor de echte fanatiekelingen bieden wij zelfs trainerscursussen aan, zodat jij je kunt ontpoppen tot tactisch meesterbrein. Hoe meer cursussen je doet, hoe hoger het niveau waarop jij teams mag coachen. Vind jij het leuk om je kennis en liefde voor het voetbal in te zetten als trainer/coach? Ga dan snel op zoek naar een vereniging bij jou in de buurt.

Opleidingen

Alle opleidingen van de KNVB Academie zijn ondergebracht in één opleidingsmodel, zie hierboven. 

Trainer-coach veldvoetbal opleidingen Trainer-coach veldvoetbal opleidingen De KNVB biedt verschillende trainerscursussen aan. Bekijk hier welke.

Keepercoach opleidingen Keepercoach opleidingen De KNVB biedt verschillende cursussen aan voor keeperstrainers. Bekijk alle opleidingen hier.

Opleidingen tot Hoofd Opleiding Opleidingen tot Hoofd Opleiding Bekijk welke opleidingen de KNVB voor de hoofd opleiding aanbiedt.

Trainer-coach zaalvoetbal opleidingen Trainer-coach zaalvoetbal opleidingen Heb jij de ambitie om trainer/coach te worden in de zaal? Bekijk dan hier welke opleidingen de KNVB hiervoor aanbiedt.

Overige voetbalopleidingen Overige voetbalopleidingen Een opleiding doen tot video-analist? Of een andere opleiding? Kijk hier welke opleidingen de KNVB aanbiedt.

Op- en bijscholingen

De KNVB biedt diverse op- en bijscholingen aan. Bekijk hier ons aanbod.

Op- en bijscholingen Op- en bijscholingen Meld je hier aan voor een op- of bijscholing.

Dugout, dé digitale leeromgeving

Bij elke opleiding krijg je toegang tot de digitale leeromgeving Dugout. Met deze geavanceerde leeromgeving heb je onder andere op elk moment inzicht in je opleiding en vorderingen. Daarnaast kun je via Dugout eenvoudig contact leggen met docenten en andere deelnemers en gebruik te maken van de verschillende digitale studietools zoals de digitale tekentool om trainingen voor te bereiden en wedstrijden te analyseren, Voetbal conditie training tool (VCT), interactieve video's, kennisquizzen en virtuele klasruimtes. Dugout maakt het blended learning principe van de KNVB Academie mogelijk door leren op & rond het veld en online naadloos aan elkaar aan te verbinden. 

Rinus Nieuwsbrief

Schrijf je in net als duizenden andere voetbaltrainers en ontvang wekelijks de populairste oefeningen & trainingen, de training van de week, Tips van Rinus en profiteer van de gratis downloads.

Laatste nieuws