Jeugdplan Nederland

Sinds jaar en dag organiseert de KNVB het Jeugdplan Nederland (JPN). Het JPN, dat zowel voor jongens als voor meiden wordt aangeboden, is het podium waar talentvolle voetballers zich kunnen laten zien en mogelijk door kunnen door ontwikkelen naar een hoger speelniveau niveau.

Het Jeugdplan Nederland wordt in drie gebieden georganiseerd, namelijk West Nederland, Zuid Nederland en Noord/Oost Nederland. Deze gebieden zijn weer verdeeld in kleinere regio’s. In alle gebieden organiseert de KNVB de scouting en voetbalactiviteiten voor diverse leeftijdscategorieën. Ook organiseert het geregeld activiteiten op landelijk niveau. Voor jongens komen de leeftijdscategoriën Jongens Onder 11 tot en met Jongens Onder 17 in aanmerking, terwijl voor meiden de categoriën Meiden Onder 11 tot en met Meiden Onder 16 gelden.

Wat is Jeugdplan Nederland?Gedurende de week zijn onze KNVB Talentcoaches en KNVB scouts op pad en bezoeken jeugdteams van amateurverenigingen in Nederland.

Jeugdplan Nederland jongensAlle informatie per deelgebied over Jeugdplan Nederland voor jongens. Jeugdplan Nederland meidenAlle informatie per deelgebied over Jeugdplan Nederland voor meiden. Veelgestelde vragen Jeugdplan NederlandKijk hier voor veelgestelde vragen over Jeugdplan Nederland.


Terug naar boven