Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kinderburgemeester Groningen op bezoek in MartiniPlaza.

UEFA FUTSAL EURO
KNVB Media
26 januari 2022, 20:30

Kinderburgermeester Samuel leeft zich volop in tijdens het EK Futsal in Groningen - Foto: UEFA

Hoog bezoek vanavond in MartiniPlaza. Kinderburgemeester Samuel bracht samen met zijn klas, groep 8 van de Borgmanschool, een bezoek aan het EK. Als eerste bezoekers waren zij samen met een aantal kids van het legacy-programma van UEFA Futsal EURO 2022 speciaal uitgenodigd nu publiek bij sportwedstrijden weer is toegestaan.

Tijdens de Final Draw in Zeist op 18 oktober 2021 kreeg Samuel uit handen van toernooi-ambassadeur Touzani en Rocky, samen met de kinderburgemeester uit Amsterdam, het eerste officiële ticket overhandigd. “De loting vond ik heel gaaf om mee te maken, dat we nu wedstrijden in het echt kunnen zien is helemaal super. Eindelijk weer een uitje en heel leuk dat de hele klas erbij mag zijn”. Het is voor Samuel de eerste (zaal)voetbalwedstrijd ooit en hij genoot zichtbaar van de spannende wedstrijden en sfeer in het stadion.

Voor een groot gedeelte van de kids op de tribune vanavond was het de eerste keer dat ze in MartiniPlaza waren en bij zo’n groot sportevenement. Toen de spotlights in het donker langs het publiek gingen, nam de spanning toe en op de klanken van de DJ werd er zelfs uitbundig vanaf de zitplaatsen? gedanst.

Vanaf vrijdag 28 januari zijn fans welkom bij alle wedstrijden van het EK. De exclusieve voorverkoop is vanochtend om 11.00 uur gestart. Verschillende wedstrijden zijn al uitverkocht. Wil je er nog bij zijn? Wees er dan snel bij! Morgen start om 12.00 uur de verkoop voor alle fans.


How to follow UEFA Futsal EURO 2022

Wil jij niks missen van UEFA Futsal EURO 2022? Check dan hier hoe je het grootste EK Futsal ooit kunt volgen en de beste Futsalspelers van Europa in een uitverkochte Ziggo Dome in actie kunt zien.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen