Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Meld jouw team aan voor de Blauwe Kaart

KNVB Media
KNVB Media
25 augustus 2015, 10:13

Foto:

Net als vorig seizoen kunnen trainers en coaches hun D-, E- en F-teams inschrijven voor de Blauwe Kaart. Dit initiatief van de KNVB en Volswagen moet de bewustwording van sportief gedrag op jonge leeftijd verhogen. Aanmelden kan op www.blauwe-kaart.nl.

Ook dit jaar kunnen teams en verenigingen wekelijks een prijs winnen, bijvoorbeeld een set ballen, bidons of rugtassen. Naast deze weekprijzen maken zij ook kans op ‘hoog bezoek’ zoals Enzo Knol of krijg een clinic van Klaas Jan Huntelaar. Houd hiervoor www.blauwe-kaart.nl in de gaten.

Compliment

Met ingang van het seizoen 2014/’15 is de Blauwe Kaart geïntroduceerd bij de D-, E- en F-teams. Teams kunnen deze na afloop aan elkaar geven als compliment voor een sportief gespeelde wedstrijd. Vorig seizoen zijn maar liefst 5.454 trainers/coaches met de Blauwe Kaart aan de slag gegaan.

Uit de evaluatie blijkt dat zij zeer positief staan tegenover het initiatief en het gebruik van de Blauwe Kaart. Maar liefst 87 procent is van mening dat de KNVB en Volkswagen dit initiatief moeten doorzetten. Daarnaast vindt 78 procent dat de Blauwe Kaart bijdraagt aan bewustwording van sportiviteit en respect bij kinderen en merkt 33 procent in het eerste seizoen al een positieve verandering op gebied van sportiviteit en respect binnen hun eigen team.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen