Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Landelijke finale KNVB straatvoetbal in Haarlem

KNVB Media
KNVB Media
25 juni 2015, 10:28

Foto:

De ontknoping van het landelijke KNVB straatvoetbal toernooi zal dit jaar plaatsvinden in Haarlem. Op zondag 28 juni om 9.45 uur trappen de E-pupillen af op de Grote Markt en rond de klok van 18.00 uur zal bekend worden welke teams zich de beste straatvoetballers van Nederland mogen noemen.

Na de districtfinales, die plaatsvonden in Emmen, Arnhem, Amstelveen en Weert, zijn er nog drieëntwintig teams overgebleven die mogen deelnemen aan de finaledag van het KNVB Straatvoetbal. Deze teams hebben dit seizoen meer dan 20.000 kinderen van 8 t/m 12 jaar uit 40 verschillende gemeenten achter zich gelaten in de voorrondes.

Nederlandse wereldtoppers vertonen hun kunsten

Rondom de wedstrijden kunnen de bezoekers van de finaledag in Haarlem volop genieten van het nodige entertainment. Dit wordt onder andere verzorgd door onze vier KNVB straatvoetbalambassadeurs, Jeand Doest, Nasser El Jackson, Tom Vegter en Rocky. Wereldkampioen panna Jeand Doest zal het in de pannakooi opnemen tegen een ieder die het aandurft.

Freestylers Nasser El Jackson en Tom Vegter zullen gedurende de dag hun brede repertoire aan kunsten vertonen. En ook Rocky zal, als één van de beste vrouwelijke straatvoetballers, haar beste trucs laten zien. Verder vindt er tussen 13:50 en 14:05 uur een Urban Sports Show plaats. Tijdens de show kan het publiek kijken naar de grootste talenten in het streetdance, breakdance, freerunning, tricking en freestyle voetbal. 

Meer informatie is te vinden op: www.facebook.com/knvbstraatvoetbal 

Klik hier voor het volledige programma

Datum: zondag 28 juni 2015

Tijd: 9:00 uur – 18:30 uur

Locatie: Grote Markt, Haarlem

"


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen