Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB en verenigingen zetten succesvol Zomeravondvoetbal voort

KNVB Media
KNVB Media
11 juni 2015, 10:19

Foto:

Nu het reguliere seizoen ten einde is hoeven voetballiefhebbers in Nederland niet stil te zitten. In navolging van het succes van vorig jaar ondersteunt de KNVB ook dit jaar weer het Zomeravondvoetbal, met onder andere een communicatie-toolkit en een Zomeravondmagazine.

Mede door de inzet en het enthousiasme van vele amateurverenigingen is het uitgegroeid tot een populaire vorm van voetbal en waren er vorig jaar wekelijks meer dan 150 verenigingen die zomeravondvoetbal aanboden. Op deze manier kunnen voetballiefhebbers bij steeds meer verenigingen het hele jaar door voetballen.

Zomeravondvoetbal is een voetbalaanbod dat de KNVB samen met voetbalverenigingen organiseert. Deze vorm van voetbal geeft leden van een vereniging de mogelijkheid om lekker door te spelen tijdens de zomer. Voor verenigingen kan Zomeravondvoetbal leiden tot extra leden, meer inkomsten en extra binding van huidige leden met de club.

Zomeravondvoetbalkaart

De KNVB heeft een speciale voetbalkaart ontwikkeld, waarmee voetballers kunnen zien welke voetbalverenigingen deze vorm van voetbal aanbieden. De Zomeravondvoetbalkaart is terug te vinden in het Zomveravondvoetbalmagazine. Tot op heden zijn er 94 verenigingen die deze zomerse voetbalvorm voor leden en niet leden organiseren. Daarnaast is 93% van de verenigingen die Zomeravondvoetbal vorig jaar hebben aangeboden zo enthousiast dat ze ook dit jaar hun voetballers de mogelijkheid bieden om door te voetballen in de zomer.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen