Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Twaalf (ex-)profs in UEFA Career Transition Programme

KNVB Media
KNVB Media
13 november, 8:25

Claudia van den Heiligenberg doet mee aan het UEFA Career Transition Programma. - Foto: KNVB Media

De eerste editie van het UEFA Career Transition Programma voor (ex-)contractspelers/-speelsters is op 9 november gestart. Doel van dit programma is om actieve en recent gestopte spelers inzicht te geven in loopbaanmogelijkheden na hun actieve carrière. Het programma wordt aangeboden door UEFA Assist in samenwerking met de UEFA Academy.

De eerste editie wordt gehost door de KNVB, van waaruit in nauwe samenwerking met spelersvakbond VVCS de werving van deelnemers heeft plaatsgevonden. Het programma startte deze week met een driedaagse online sessie met bijdragen van onder andere Gijs de Jong (Secretaris Generaal KNVB), Bianca Rech (ex-international Duitse nationale vrouwenelftal en sportief directrice vrouwenvoetbal bij FC Bayern München) en Maxwell (ex-international Brazilië, ex-sportief directeur Paris Saint Germain en huidig Chief Football Development bij UEFA).

De deelnemers aan het programma zijn Claudia van den Heiligenberg, Eli Sarasola, Ellen Jansen, Lucienne Reichardt, Maud Roetgering, Suzanne Giesen, Siri Worm, Eric te Paske, Guyon Philips, Steve Olfers, Renée Slegers en Marc van Eijk.


Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen