Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB en scheidsrechters in gesprek over VAR

KNVB Media
KNVB Media
24 juni 2018, 16:51

Danny Makkelie tijdens bekijkt beelden - Foto: KNVB Media

Aanstaande dinsdag zal er een gesprek plaats hebben in Zeist tussen de KNVB en de BSBV, de belangenvereniging van scheidsrechters.

Het overleg is bedoeld om uit de impasse te komen in de discussie over de arbeidsvoorwaarden voor videoscheidsrechters. Als gevolg van die impasse dreigt de invoering van de Video Assistent Referee met een jaar uitgesteld te worden. De KNVB en de BSBV zetten echter alles op alles om het komende seizoen wel te kunnen starten. De KNVB heeft inmiddels een realistisch alternatief neergezet, in de vorm van een open vacature op de website van de KNVB.

Vacatures bij de KNVB Vacatures bij de KNVB De vacatures voor Video Assistant Referee en Assistant Video Assistant Referee.

Gesprekken hervat

De bond zag in een eerste verkennend contact afgelopen zaterdag tussen BSBV en KNVB, die in deze zaak namens de clubs onderhandelt, voldoende aanleiding de vastgelopen gesprekken te hervatten.

Het is nog steeds de bedoeling de VAR komend seizoen in te voeren bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, de competitie in de eredivisie, de play offs en in een deel van het toernooi om de TOTO KNVB Beker inclusief de bekerfinale.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen