Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Danny Makkelie hoofd arbitrage landelijke competities amateurvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
10 maart 2023, 17:30

Danny Makkelie wordt wordt onder meer verantwoordelijk voor de aanstellingen en doorontwikkeling van ongeveer 250 arbitrage-officials op landelijk amateurniveau. - Foto: KNVB Media

Danny Makkelie gaat bij de KNVB aan de slag als hoofd arbitrage landelijke competities op de afdeling amateurvoetbal. De 40-jarige topscheidsrechter wordt onder meer verantwoordelijk voor de aanstellingen en doorontwikkeling van ongeveer 250 arbitrage-officials op landelijk amateurniveau. Makkelie combineert zijn nieuwe baan met zijn carrière als betaald voetbalscheidsrechter.

Tot voor kort was Makkelie werkzaam bij de Nationale Politie. In zijn nieuwe betrekking bij de KNVB gaat Makkelie zijn kennis en ervaring delen met scheidsrechters, assistent-scheidsrechters, rapporteurs en coaches in de Tweede, Derde en Vierde Divisie. Doel is om de arbitrage in het landelijke amateurvoetbal op korte en lange termijn te versterken en meer personen warm te maken en houden voor het arbitrage-vak.

“We zijn er trots op dat Danny gaat bijdragen aan de ontwikkeling van de arbitrage in het amateurvoetbal”, aldus Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB. “Als hoofd arbitrage landelijke competities amateurvoetbal kunnen we niets beter hebben dan de ervaring en competenties van een van de beste scheidsrechters van Europa. Danny heeft een hart voor het scheidsrechtersvak en is een fantastisch boegbeeld voor de arbitrage. We zijn ervan overtuigd dat zijn aanstelling bijdraagt aan de doelstelling om meer scheidsrechters aan de KNVB te binden.”

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen