Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Terugkijken: In gesprek met... Lizzy van der Helm en Jochem Kamphuis

KNVB Media
KNVB Media
1 juni 2020, 15:40

Clay Ruperti en Lizzy van der Helm in het ARAG KNVB Replay Center. - Foto: KNVB Media

In deze onzekere tijden biedt de KNVB amateurclubs en vrijwilligers de mogelijkheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch met voetbal bezig te blijven. In diverse webinars en online programma’s bespreken we de komende weken met verschillende sprekers thema's die juist in deze periode voor clubs en vrijwilligers van belang kunnen zijn.

Afgelopen zaterdag zonden we vanuit het ARAG KNVB Replay Center het gesprek uit met scheidsrechters Jochem Kamphuis en Lizzy van der Helm. Zij vertelden over hun ervaringen uit het scheidsrechtersvak.

Terugkijken Terugkijken Kijk de uitzending hier terug.

Aanmelden overige uitzendingen

Wil je de komende weken nog meer online programma’s en webinars over arbitrage bekijken? Meld je dan aan voor een van onderstaande webinars of bekijk het volledige aanbod op knvb.nl/samenvooruit.

Hoe werf en leid ik scheidsrechters op binnen mijn club? Hoe werf en leid ik scheidsrechters op binnen mijn club? Donderdag 4 juni, 20.00 uur. De nieuwe spelregels voor het seizoen 2020/'21 De nieuwe spelregels voor het seizoen 2020/'21 Donderdag 11 juni, 20.00 uur. SamenVooruit SamenVooruit Kijk voor het volledige overzicht op knvb.nl/samenvooruit.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen