Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Higler en Makkelie op pad voor WK-kwalificatie wedstrijden

KNVB Media
KNVB Media
8 oktober, 14:17

Dennis Higler leidt maandag 11 oktober de WK-kwalificatiewedstrijd Cyprus-Malta. - Foto: KNVB Media

Danny Makkelie en Dennis Higler leiden de komende interlandperiode een WK-kwalificatieduel. Makkelie reist naar Noord-Macedonië voor de wedstrijd tegen Duitsland op maandag 11 oktober. Higler fluit op dezelfde dag het duel Cyprus- Malta.

Makkelie

Makkelie wordt in Skopje langs de zijlijn geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. Sander van der Eijk is vierde official. Kevin Blom is de VAR, geassisteerd door Clay Ruperti. Het duel in het Todor Proeski stadion begint om 20.45 uur. 

Duitsland gaat aan de leiding groep J, maar verloor verrassend genoeg de thuiswedstrijd tegen Noord-Macedonië aan het begin van de campagne. Die bonuspunten hebben de Noord-Macedoniërs niet veel geholpen in het vervolg. Het land staat vierde op zes punten van de koploper. 

— Danny Makkelie leidt in Skopje het WK-kwalificatieduel tussen Noord-Macedonië en Duitsland.

Higler

Cyprus en Malta zijn de nummers zes en vijf in groep H, beide met vier punten. Higler wordt in het stadion van AEK Lanarca langs de zijlijn geassisteerd door Erwin Zeinstra en Mario Diks. Jeroen Manschot is vierde official. Allard Lindhout is de VAR, geassisteerd door Rob Dieperink. De aftrap op Cyprus is om 19.00 uur.

Ik ga fluiten

Wil jij fluiten voor je club of namens de KNVB? Dan zijn we op zoek naar jou! Meld je aan en ontdek ook hoe leuk het fluiten kan zijn.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen