Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Higler fluit Kroatië - Zwitserland op EK onder 21

KNVB Media
KNVB Media
26 maart 2021, 9:43

Foto: KNVB Media

Scheidsrechter Dennis Higler is door de UEFA aangewezen voor de wedstrijd Kroatië - Zwitserland op het Europees kampioenschap onder 21 jaar. Het duel in groep D wordt gespeeld op zondag 28 maart in het Sloveense Koper en begint om 18.00 uur.

Higler wordt in Stadion Bonifika bijgestaan door assistent-scheidsrechters Joost van Zuilen en Johan Balder. De Roemeen Horatiu Fesnic is de vierde official. Op de openingsdag van het toernooi had het viertal al de leiding over Tsjechië - Italië (1-1).

Groepsfase 

Het EK onder 21 begint met een groepsfase die duurt van 24 tot en met 31 maart. Groep A en C worden afgewerkt in Hongarije, groep B en D in Slovenië. Higler, Balder en Van Zuilen worden alleen aangesteld voor duels in groep B en D in Slovenië.

Tussen 31 mei en 6 juni wordt de finaleronde van het EK onder 21 gespeeld. De finale vindt op 6 juni plaats in Ljubljana.

Groep D

In groep D sloot Zwitserland de wedstrijd tegen Engeland af met een 1-0 overwinning. Kroatië opende het toernooi met een 1-0 nederlaag tegen Portugal.

Italiaanse arbiter voor Jong Oranje 

Jong Oranje komt zaterdag 27 maart (21.00 uur) in groep A uit tegen Duitsland. Het duel in het Sóstói Stadion in het Hongaarse Szekesfehervar staat onder leiding van de Italiaanse scheidsrechter Maurizio Mariani. Jong Oranje speelde het eerste groepsduel met 1-1 gelijk tegen Roemenië.

100e voor Makkelie 100e voor Makkelie Danny Makkelie fluit zaterdag Servië - Portugal, zijn 100ste internationale wedstrijd. "Ik ben trots op deze mijlpaal."

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen