Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Gözübüyük naar Londen voor Europa League

KNVB Media
KNVB Media
9 maart 2021, 13:18

Serdar Gözübüyük wordt in Londen ondersteund door een geheel Nederlands arbitraal team. - Foto: KNVB Media

Serdar Gözübüyük komt deze week in actie als scheidsrechter in de Europa League. Hij fluit donderdag 11 maart het duel tussen Tottenham Hotspur en Dinamo Zagreb. Het betreft de heenwedstrijd in de achtste finales van de Europa League.

Gözübüyük weet zich in Londen omringd door een geheel Nederlandse equipe. Joost van Zuilen en Johan Balder zijn de assistent-scheidsrechters. Bas Nijhuis heeft de functie van vierde official. Pol van Boekel neemt de taak van VAR op zich en krijgt daarbij ondersteuning van AVAR Dennis Higler.

De wedstrijd tussen de huidige nummer zeven van de Premier League en de koploper van de Kroatische competitie begint om 21.00 uur Nederlandse tijd. De Spurs schakelden in de vorige knockout-ronde Wolfsberger AC uit. Zagreb was te sterk voor FC Krasnodar.  

Kuipers naar Turijn

Ook Björn Kuipers is door UEFA aangewezen voor een Europese wedstrijd deze week. Hij leidt dinsdagavond Juventus - FC Porto in de Champions League.

Kuipers fluit Juventus - Porto Kuipers fluit Juventus - Porto Björn Kuipers is door UEFA aangesteld als scheidsrechter bij de return in de achtste finales van de Champions League tussen Juventus en FC Porto.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen