Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bjorn Kuipers fluit Real Madrid - Borussia Mönchengladbach

KNVB Media
KNVB Media
7 december, 9:16

Bjorn Kuipers fluit woensdag in het Estadio Santiago Bernabéu. - Foto: KNVB Media

Bjorn Kuipers heeft woensdag de leiding over het Champions League-duel tussen Real Madrid en Borussia Mönchengladbach. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra assisteren de leidsman langs de zijlijn. Allard Lindhout is de vierde official. Pol van Boekel neemt de taak van VAR op zich, geassisteerd door Dennis Higler.

Borussia Mönchengladbach is voorafgaand aan de laatste speelronde van de groepsfase de verrassende koploper in groep B. Real Madrid staat derde, maar klimt met een overwinning over de Duitsers heen in de stand. De aftrap in Madrid is om 21.00 uur.

Jochem Kamphuis (VAR) en Kevin Blom (assistent-VAR) komen een dag eerder in actie bij FC Zenit - Borussia Dortmund. Dit Champions League-duel staat onder leiding van de Roemeense scheidsrechter Istvan Kovacs. Ook Serdar Gözübüyük wacht een mooie affiche. Hij is dinsdag vierde official bij FC Barcelona - Juventus. De Duitser Tobias Stieler is de arbiter.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen