Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Scheidsrechters Van Leeuwen en Van Dijke naar Oekraïne voor Champions League

KNVB Media
KNVB Media
25 november 2020, 9:03

Zaalvoetbalscheidsrechters Lars van Leeuwen en Jochem van Dijke komen zaterdag in actie in de UEFA Futsal Champions League. - Foto: KNVB Media

Zaalvoetbalscheidsrechters Lars van Leeuwen en Jochem van Dijke reizen deze week af naar Oekraïne. In Odessa hebben ze zaterdag de leiding bij de UEFA Futsal Champions League-wedstrijd tussen MFC Kherson en het bezoekende Rosario Futsal Club uit Noord-Ierland.

Beide teams staan in de voorronde tegenover elkaar. MFC Kherson plaatste zich voor de Futsal Champions League als kampioen van Oekraïne. Rosario Futsal Club debuteert in het toernooi, nadat het vorig seizoen de Northern Ireland Futsal League won. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal Black Sea PSV in Odessa. Bij deze wedstrijd is, net als op het veld, geen publiek toegestaan.

Andere opzet

De UEFA Futsal Champions League heeft dit seizoen vanwege de coronapandemie een andere opzet. Er worden in de voorronde geen minitoernooien afgewerkt, maar enkele wedstrijden. De winnaars van deze duels scharen zich bij de laatste 32 teams. Zij werken tussen 13 en 17 januari 2021 de volgende ronde af.

Hovocubo is de Nederlandse vertegenwoordiger in de voorronde van de Champions League. Het team uit Hoorn speelt zaterdag in Trondheim tegen de Noorse landskampioen Utleira.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen