Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Shona Shukrula leidt WEURO-kwalificatieduel Tsjechië - Polen

KNVB Media
KNVB Media
17 september, 10:00

Shona Shukrula is deze week actief in Europa. - Foto: KNVB Media

Na haar debuut als vierde official in het betaald voetbal is Shona Shukrula deze week actief in Europa. Zij is door de UEFA aangesteld voor het WEURO-kwalificatieduel tussen Tsjechië en Polen.

Het duel in groep D wordt gespeeld op vrijdag 18 september. De aftrap in Chomutov is om 18.15 uur in het Letni stadion van FC Chomutov. Shukrula wordt tijdens het duel geassisteerd door Franca Overtoom en Nicolet Bakker.  Marisca Overtoom is vierde official.

WEURO 2022

Polen is de verrassende koploper in groep D met zeven punten uit drie wedstrijden nog voor het sterke Spanje, dat thuis op 0-0 werd gehouden. Tsjechië volgt op de derde plaats met zes punten. De nummers een en drie beste nummers twee van de negen groepen kwalificeren zich rechtstreeks voor het EK Vrouwen 2022 in Engeland. De zes overige nummers twee strijden in play-offs om de drie overgebleven plaatsen. 

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen