Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kuipers en Makkelie fluiten in Europa League

KNVB Media
KNVB Media
4 augustus 2020, 12:05

Björn Kuipers leidt donderdag het enkele duel tussen FC Sevilla en AS Roma. - Foto: KNVB Media

Björn Kuipers en Danny Makkelie komen donderdag in actie in de achtste finales van de Europa League. Kuipers en zijn team zijn door UEFA aangesteld bij het duel tussen FC Sevilla en AS Roma, Makkelie en zijn team zijn aangewezen voor Bayer Leverkusen - Rangers FC.

Danny Makkelie.

Het duel dat Kuipers leidt wordt gespeeld in de MSV Arena in Duisburg. Hij wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Serdar Gözübüyük gaat mee als vierde official, Pol van Boekel en Dennis Higler als respectievelijk VAR en AVAR. Aangezien de heenwedstrijd tussen FC Sevilla en AS Roma vanwege de coronacrisis niet werd gespeeld, wordt deze wedstrijd in de achtste finale in één duel afgewerkt.

Makkelie in Leverkusen

De wedstrijd waar Makkelie aan het roer staat, vindt plaats in de BayArena in Leverkusen. Hij wordt geassisteerd door Mario Diks en Hessel Steegstra, Bas Nijhuis is vierde official. Jochem Kamphuis en Kevin Blom zitten aan de knoppen als respectievelijk VAR en AVAR. Het eerste duel tussen Bayer Leverkusen en Rangers FC werd in maart wél gespeeld en eindigde in een 3-1 overwinning voor de Duitse ploeg van trainer Peter Bosz.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen