Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kuipers fluit in Lissabon; Gözübüyük op Old Trafford

KNVB Media
KNVB Media
25 februari 2020, 13:35

Björn Kuipers leidt donderdag met zijn team in Lissabon Benfica - Shakhtar Donetsk. - Foto: KNVB Media

Twee Nederlandse scheidsrechters zijn komende donderdag actief in de Europa League. Serdar Gözübüyük fluit het duel tussen Manchester United en Club Brugge, terwijl Björn Kuipers de leiding heeft over Benfica - Shakhtar Donetsk. In beide gevallen betreft het de return in de tweede ronde van de Europa League.

Serdar Gözübüyük leidt Manchester United - Club Brugge.

Op Old Trafford roept Gözübüyük donderdag om 21.00 uur (Nederlandse tijd) beide teams bij zich voor de aftrap. Het eerste duel in Brugge eindigde in een 1-1 gelijkspel. Gözübüyük wordt aan de zijlijnen geassisteerd door Charl Schaap en Jan de Vries, Allard Lindhout fungeert als vierde official. Op de videoschermen kijken Jochem Kamphuis (VAR) en Bas Nijhuis (AVAR) mee.

Kuipers in Lissabon

In Lissabon geeft Kuipers op hetzelfde tijdstip het startsein voor Benfica - Shakhtar Donetsk. Ook de Tukker weet zich in de Portugese hoofdstad omringd door zijn vaste team. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra zijn de assistent-scheidsrechters, terwijl Jeroen Manschot aantreedt als vierde official. Pol van Boekel is de VAR van dienst, met naast hem Dennis Higler (AVAR). De bezoekers verdedigen een 2-1 voorsprong.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen