Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nijhuis arbiter bij Wolves - Slovan Bratislava

KNVB Media
KNVB Media
5 november 2019, 9:04

Bas Nijhuis fluit donderdag voor de vierde keer dit seizoen in de Europa League. - Foto: KNVB Media

Scheidsrechter Bas Nijhuis fluit donderdag een wedstrijd in de Europa League. UEFA heeft hem aangesteld voor het duel in groep K tussen Wolverhampton Wanderers en Slovan Bratislava. Het betreft de vierde wedstrijd van de groepsfase.

Nijhuis wordt in het Molineux Stadium bijgestaan door assistent-scheidsrechters Johan Balder en Davie Goossens. Als vierde official zal Allard Lindhout optreden. De ontmoeting in Engeland begint om 21.00 uur (Nederlandse tijd).

Twee weken geleden troffen beide clubs elkaar al in Slowakije. Toen sleepten de Wolves een 1-2 zege uit het vuur. Daardoor bezetten zij met zes punten de tweede plaats in de poule, achter koploper SC Braga. Slovan Bratislava verzamelde tot dusver vier punten en staat derde. Het puntloze Besiktas sluit de rij in groep K.

Vierde duel in Europa League

Voor Nijhuis wordt het zijn vierde wedstrijd dit seizoen op Europees clubniveau. Vorige maand floot hij het groepsduel Sevilla - Apoel (1-0). In augustus was hij de leidsman bij de kwalificatiewedstrijden Atromitos Athene - Legia Warschau (0-2) en FC Kopenhagen - FC Riga (3-1). Ook leidde Nijhuis in september het EK-kwalificatieduel Litouwen - Portugal (1-5).

Champions League Champions League Danny Makkelie en Björn Kuipers deze week actief in Champions League.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen