Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Champions League-duel voor Makkelie: Olympiakos-Bayern München

KNVB Media
KNVB Media
20 oktober 2019, 12:28

Danny Makkelie reist met zijn team af naar het Griekse Piraeus. - Foto: Soccrates Images

Danny Makkelie heeft opnieuw wedstrijd toegewezen gekregen in de Champions League. De 36-jarige arbiter heeft dinsdag de leiding over het duel in groep B tussen Olympiakos Piraeus en Bayern München, dat om 21.00 uur Nederlandse tijd begint.

Makkelie wordt in de Griekse havenstad bijgestaan door zijn vaste team met assistent-scheidsrechters Mario Diks en Hessel Steegstra. Vierde official is Kevin Blom, terwijl Jochem Kamphuis en Bas Nijhuis als VAR en AVAR zullen fungeren bij het treffen tussen de recordkampioenen van Griekenland en Duitsland.

Bayern is koploper in groep B na afgetekende zeges op Rode Ster Belgrado (3-0) en Tottenham Hotspur (2-7). Olympiakos verzamelde tot dusver één punt, in eigen huis tegen de Spurs (2-2). Van Rode Ster werd met 3-1 verloren.

Derde aanstelling in CL

Voor Makkelie is het zijn derde aanstelling in de Champions League dit seizoen. In augustus had hij de leiding over het duel in de play-offs tussen BSC Young Boys en Rode Ster Belgrado. Vorige maand floot hij het groepsduel tussen Atletico Madrid en Juventus. Beide wedstrijden eindigden in een 2-2 gelijkspel.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen