Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Van der Helm en Shukrula fluiten EK-kwalificatie vrouwen Onder 19

KNVB Media
KNVB Media
30 september 2019, 19:29

Lizzy van der Helm fluit in IJsland op het EK-kwalificatietoernooi voor Vrouwen Onder 19. - Foto: KNVB Media

De UEFA heeft Lizzy van der Helm en Shona Shukrula allebei aangesteld voor een van de EK-kwalificatietoernooien die tussen 1 en 9 oktober worden gespeeld in diverse Europese landen.

Van der Helm gaat naar IJsland waar in groep 7 naast het gastland Spanje, Griekenland en Kazachstan strijden om een plek in de Eliteronde. Diana Snoeren is een van haar vast assistenten langs de lijn.

Shona Shukrula 

Shukrula reist naar Italië waar in groep 8 naast het gastland Rusland, Slovenië en Estland spelen om een plek in de volgende ronde. Franca Overtoom is een van haar vaste assistenten langs de lijn. 

Shona Shukrula waaiert uit naar Italië om te fluiten  op het EK-kwalificatietoernooi voor Vrouwen Onder 19.

De UEFA ook twee Nederlandse scheidsrechters aangesteld voor het toernooi in Nederland. Vrouwen Onder 19 wil zich in eigen land via Ierland, Montenegro en Oekraïne plaatsen voor de volgende ronde. Nicolet Bakker is bij dit toernooi assistent-scheidsrechter. Marisca Overtoom fungeert als vierde official. 

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen